We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/29/2016

Avionul echipei de fotbal Chapecoense s-a prabusit in Columbia

Un avion care transporta 81 de persoane, inclusiv echipa de fotbal „Chapecoense” din brazilia, sa prăbușit în apropiere de orașul Medellin din Columbia.


Avionul a pierdut contactul cu controlorii de la sol cînd se apropia de aeroportul Medellin, după ce pilotul a anunțat o defectiune la sistemul electric. Aeronava s-a prăbusit  într-o zonă montană.

Echipa de Fotbal „Chapecoense”care mergea la Medellin pentru a disputa miercuri meciul tur al finalei Cupei Sudamericană contra echipei locale Atletico Nacional.

Organizatorii declară că Atletico Nacional a cerut ca echipei „Chapecoense” săi fie atribuită cupa.

Notă oficiala postată pe site-ul echipei
Din cauza știrilor care vin din diverse surse jurnalistice, având în vedere accidentul aeronavei care transporta delegația Chapecoense, Asociația Chapecoense de Fotbal, prin vice-președintele său, Ivan Tozzo, își rezervă dreptul de a aștepta anunțarea oficială a autorităților aeriene din Columbia, de a emite o declarație oficială cu privire la accident. Dumnezeu să fie cu sportivii noștri, oficiali, jurnaliști și alți invitați, care sunt cu delegația.

Tombola Telekom GigaWinter de Craciun

La cartela Telekom, de Crăciun din sezonul de iarnă, poți deveni posesorul unui Hyundai i20 sau al unui alt premiu. Tombola GigaWinter se desfășoară în perioada 17 noiembrie 2016 - 11 ianuarie 2017, dacă ești posesorul unei cartele prepaid la Telekom Romania și reîncarci de minim 5 euro ești înscris automat în tombola cu premii.


Dacă reîncarci mai mult îti cresti șansele de câștig, astfel că la o reîncărcare de 5€  ai 1 șansă, la 6€  ai 2 șanse iar la o reincărcare de7€ sau mai mult ai 3 șanse de câstig.

Ce premii mai sunt la Telekom în Luna Cadourilor la GigaWinter
 Premii zilnice şi săptămânale precum automobile Hyundai i20, console PlayStation 4 și telefoane inteligente Sony şi Samsung.

- Premii Săptămânale - 1 premiu pe săptămână - Total opt automobile Hyundai i20
- Premiu Săptămânal - 1 premiu pe săptămână - Total opt console PlayStation 4
- Premii Zilnice - 1 premiu pe zi - Total 156 de telefoane Sony Xperia XA
- Premiu Zilnic  - 1 premiu pe zi - Total 56 de telefoane Samsung Galaxy S7

Premii suplimentare:
BLUETOOTH SELFIE STICK BLACK M76BF
SMARTWATCH TELLUR U8 BLACK
ITSYOU XQISIT COOL GRAY

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 38 rezumat

REZUMAT: Lui ELif care va lua decizia de a merge la firmă nu-i va fi ușor să fie aproape de Kahraman. Cu cât ea se va preda iubirii, ea va fi nehotărâtă cu privire la faptul de a îi povesti sau nu lui Kahraman ceea ce pățise.


Pe altă parte Defne, care nu concepe ca Elif și Kahraman să fie împreună, se va precipita de-a binelea. Fără să se gândească ea va face un plan și nu va întârzia să îl sune pe Maksut.

Yakup va depăsi socul avut după ce aflase că Kiymet nu este mama lui naturală și se va duce la firmă. El avea de-a face cu o reactie neasteptată din partea lui Kahraman.

În schimb pe când Sukran se pregătea să cheltuie banii primiti de la Defne ea va surpinde o ipostază, la care nu s-ar fi asteptat deloc.  La conac lucrurlel sunt pe punctual de a complica.
[ads-post]
În timp ce, îndepărtându-se de dorința de a se răzbuna Elif este pe cale să se lase învinsă în fața iubirii, o ipostază pe care o vedea va fi de ajuns ca să o înnebunescă.  Chiar dacă îi este greu ea trebuie să îl uite pe Kahraman.

Selim va auzi din întâmplare discuția dintre Canan și Yakup în legătură cu firma. Lui nu-i va veni să creadă ceea ce va auzi și se va decise ca să acționeze ca să afle adevărul cât mai repede.

Elif care duce o luptă interioară este extrem de supărată pe Kahraman. În acest timp ea nu-și va da seama că este atrasă într-o aventură. Pe Elif o așteaptă o nouă aventură  nouă în interiorul căreia se va pierde.


11/28/2016

Festivalul Maimutelor: o sarbatoare culinara pentru maimutele din Thailanda

Festivalul Maimuțelor
Maimuțele s-au bucurat de un bufet special pregătit pentru a sărbători „Festivalul Maimutelor”  în Phra Prang Sam Yod un templu aflat în orașul Lopburi, din Tailanda.


Festivalul Maimutelor are loc în fiecare an în Thailanda, cu o ceremonie prin care oamenii oferă fructe, legume și băuturi răcoritoare maimuțelor în ultima duminică a lunii noiembrie.
[ads-post]
O maimuță mănâncă roșii din bufetul special pregătit pentru a sărbători Festivalul maimutelor  în Phra Prang Sam Yod templu în orașul Lopburi, situat la aproximativ 250 km de  Bangkok (Tailanda).

Festivalul tradițional al Maimutelor le servește si le mulțumește animalelor pentru atragerea de mii de vizitatori în fiecare an, precum și promovarea turismului în Thailanda. Monkey Festival Thailand.

11/27/2016

Loto 6/49 | Numerele Castigatoare din 27 Noiembrie 2016

Loto 6/49 27 Noiembrie 2016, Loto 6/49, 5/40, Joker din 27 Noiembrie 2016
Loto 6 din 49. Rezultatele tragerii loto 6 din 49 din 27 Noiembrie 2016
Numerele norocoase extrase Duminică, 27 Noiembrie 2016



Numerele castigatoare  - Loto 6/49: 29, 32, 43, 30, 21, 4

Numerele castigatoare  - Joker: 14, 10, 45, 18, 3 + 1

Numerele castigatoare  - Loto 5 din 40: 6, 29, 4, 23, 28, 11
[ads-post]
Numere castigatoare la - Noroc: 0221234

Numere castigatoare la - Super Noroc: 851623

Numere castigatoare la - Plus Noroc: 741581

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul Ep 37 Rezumat, ELif se va lupta cu iubirea ei?

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 37 - Elif este foarte emoționată deoarece și-a întâlnit fiul. Această situație nu prea este pe placul lui Defne. Când o va vedea pe Elif la conac, Defne nu se va sfii să o amenințe pe Elif.. Nici Kiymet nu este bucuroasă să o vadă pe Elif la conac. În schimb Kahraman se va mulțumi să îi urmărească de la distanță pe Elif și Toprak.


Ziua in care mi sa scris destinul episodul 37 rezumat - Yakup va fi dărâmat când va afla că Kiymet nu este mama lui naturală… Ea se va decide să vorbească cu toată lumea. Însă Sukran are planuri și mai viclene…
[ads-post]
Faptul că  Elif va începe să lucreze va produce noi neîntelegeri între ELif și Kahraman. Iubirea dintre Elif si Kahraman va avea de dat un nou examen…Oare Kahraman va putea să aștepte atâta timp cât ELif se va lupta în interior cu iubirea ei?  Sau va afla ce pătimise Elif în acești doi ani cât a dispărut?

În timp ce aceste fapte se petrec, Kahraman îi va face lui Elif o propunere de neimaginat. Această propunere  va schimba viețile celor doi și va facilita lui Elif să se apropie de visele sale.
În acest timp și dușmanii lui Elif și Kahraman care își dăduseră seama că întâlnirea celor doi este iminentă, vor începe să facă noi planuri pentru a-i opri.


Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 36, Elif va avea parte de ceva neașteptat…

Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 36 - Kahraman îi va vedea pe Elif și Maksut cum fac planuri împreună și va înnebuni de furie… El este decis ca să îi facă să plătească scump acest lucru…. Își suna imediat avocații… Însă telefonul primit îi va schimba toate planurile….

Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 36 - Kahraman îi va vedea pe Elif și Maksut cum fac planuri împreună și va înnebuni de furie…

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 36 rezumat - În schimb ELif nu stie de ceea ce a auzit Kahraman si este fericită că si-a regăsit fiul… Doar că lucrurile nu vor merge precum si-ar fi dorit…
Pe de altă parte Ziya nu decedase însă avusese un atac cerebral si sunt  sanse foarte mici ca el să mai vorbească.. Defne va crede că și-a atins scopul.. Însă nu știe că toate răutățile pe care le-a făcut sunt înregistrate într-un telefon…
[ads-post]
Kahraman este foarte supărat pe Elif.. El va putea să îl vadă pe Toprak în condițiile impuse de aceasta… Între cei doi îndrăgostiți va avea loc o răfuială… În acest timp Defne, care aflase că Elif va primi o pedeapsă foarte mare pentru fraudă,  își făcuse deja planurile… Elif va fi reținută.. Toată lumea este șocată… Elif, care se înfățisa în fața judecătorului, este neputincioasă.  Dacă va fi închisă nu va putea să-și vadă cu anii băiatul.

În acest timp Maksut va afla că Defne depusese plângere împotriva lui Elif… El va înnebuni de furie… Fără să se gândescă o clipă acesta îi va pune pistolul la tâmplă lui Defne și îi va da două posibilități: sau își retrage plângerea sau va muri. Elif este constientă că a ajuns la capătul drumului. Ea își scapă viața din mâini. În timp ce se pronunță sentința, cineva va bate la ușa sălii de judecată… Elif va avea parte de ceva neașteptat…

Soarele si Luna sunt noile versiuni pentru Pokemon Nintendo 3DS

Pokemon Soarele și Luna: 20 de ani de vise într-o nouă generație. Nintendo 3DS, în celebrarea a 20 de ani de existență. Noile jocuri au inaugurat a șaptea generație a seriei și vin încărcate cu un nou val de creaturi ale universului Pokemon.

Pokemon Soarele și Luna: 20 de ani de vise într-o nouă generație. Nintendo 3DS, în celebrarea a 20 de ani de existență.

Scenariul de jocuri noi vor fi regiunea Alola, care are un climat predominant tropical și departe de marile orașe care au caracterizat locurile anterioare.
După mai mult de 600 de milioane de descărcări, fenomenul Pokemon Go , își propune să ajungă la toți jucătorii noi și veteranii iar pentru acestia, jocurile prezintă inovații de estetică și de modul în care să se joace dar păstrează esența mesajului: "Prinde-i pe Toți!"

Modul de joc, mult mai ușor de înțeles acum pentru nou-veniți și mai asezonat.  De data  aceasta grafica și alte secțiuni ale audiovizualului sunt mai elaborate și sunt mult mai plăcute ochiului.
[ads-post]
Cu toate acestea, ne mutăm în regiunea, Alola , unde o aventură ne pandeste pentru a deveni cei mai buni jucători de Pokémon din regiune , prin luptă   împotriva unui lider numit Kahuna, care, la rândul său, va verifica capacitățile noastre de a provoca membrii Ligii  Pokémon. 300 creaturi noi (802 de specii din toate generațiile) în acest arhipelag, trasee nesfârșite, peșteri, păduri, plaje, munti, deserturi, ruine ... din regiune este Alola faunei sălbatice imposibil de descris în cuvinte.

Se așteaptă pentru că jocul vrea ca noi să atragem din interior spiritul cel mai aventuros.  În urmă cu douăzeci de ani au văzut progresul jocurilor lor preferate în reviste , iar acum fac acest lucru cu un smartphone capabil de a captura Pokémonii în autobuz datorită realității virtuale. Pokémon sa reinventat pe sine.

Această aventură, care poate dura mai mult de 40 de ore, care este un amalgam de pasiune și compasiune, un gest de afecțiune în aer liber , dar de asemenea , o mână deschisă pentru iubitorii jocului.

Pokemon Soare și Lună este mai mult decât fericire in consecință este un obiectiv, este călătoria pe care într-adevăr face legătura între Pokemon și Popplio, Rowlet sau Litten.

 18 Cristale Z, care permit executarea mișcărilor noi Z, sunt pentru cei care au vrut dinamism vizual pe ecrane, o notă de exagerare așa cum este revendicată în Inazuma Unsprezece și Yo-kai Watch.

11/26/2016

Primul Nanorobot microscopic ghidat de lumina a fost dezvoltat la Hong Kong

O echipa de cercetatori de la Universitatea din Hong Kong a dezvoltat primul nanorobot  care este ghidat de lumină, un dispozitiv microscopic , care are potențialul de a fi injectat în corpul uman și să fie direcționat prin fluxul sanguin, astfel ajutând în viitor chirurgii de a transporta cu precizie la anumite țesuturi medicamentele sau de a elimina tumorile intr-un mod controlat.

O echipa de cercetatori de la Universitatea din Hong Kong a dezvoltat primul nanorobot  care este ghidat de lumină, un dispozitiv microscopic , care are potențialul de a fi injectat în corpul uman

Grupul de cercetare, format din opt membri ai Departamentului de Chimie condus de profesorul Tang Jinyao, și-a petrecut trei ani lucrând la acest proiect.

Dimensiunea acestui submarin microscopic, astfel încât dimensiunea sa este comparabilă cu cea a unei celule sanguine. În plus, potrivit Dr Tang, structura seamănă cu un mic arbore realizat din siliciu și oxid de titan, două materiale semiconductoare cu un cost redus, extrem de sensibile la lumina si biocompatibile cu ființa umană.

In timpul sintezei, componentele sub formă de nanofire, care mai târziu sunt aranjate într-o structură , spune în timp ce arată modelul de prototip, un dispozitiv atât de "simplu", similar  cu o perie de toaletă.

Anterior, singura metodă pentru controlul la distanță al unui nanorobot de acest tip a fost prin incorporarea unui câmp magnetic minuscul în interiorul dispozitivului, un timp foarte limitat pentru a transmite informații și direcționat  din sistemul exterior.

Așa că unul dintre progresele mari realizate de echipa din Hong Kong, constă în faptul de a fi creat un mecanism care poate fi controlat de lumină, un element natural care are mai multe variante de culoari, de direcție și punctele focale de câmp magnetic.

"Acest nanorobot poate răspunde la o lumina stralucitoare ca niste molii, care sunt atrase de flăcări", a spus el.
[ads-post]

"El se mișcă ca și cum ar putea vedea ." Lumina facilitează manipularea acestor mici dispozitive, care să permită manevre mai complexe în interiorul corpului uman, în timp ce, cei care sunt conduși de câmpuri magnetice sunt mai limitate in ciuda faptului că au mai multa putere.
"Lumina este o opțiune mai eficientă pentru a comunica între lumea microscopică și macroscopică. Aceasta va depinde de aplicația pe care doresc să dea , dar în viitor, în mod ideal se vor combina" , a spus Tang.
Inspirația le-a venit prin observarea naturii. Mai exact, mișcarea unor alge verzi, organisme unicelulare au evoluat abilitatea de a percepe direcția și intensitatea luminii și de a înota spre sursa de fotosinteză.
"Deși nanorobotul actual nu poate fi încă utilizat pentru a trata o boală, se lucrează la următoarea generație de sisteme nanorobotice, care vor fi mai eficiente și biocompatibil , " a spus Tang, care crede că are nevoie de la cinci până la 10 ani pentru a dezvolta un sistem complet compatibil pentru oameni.
Dar în timp, dezvoltarea tehnologiei a dus la descoperirea componentelor microscopice care sunt prezentate pentru vindecarea în viitor, unii oameni de știință ne asigură că, în 10 sau 20  de ani, vom vedea nanoroboții cu adevărat eficienți în tratarea cancerului și a altor boli.

Ziua in care mi s-a scris Destinul - Episodul 35

Ziua in care mi sa scris destinul episodul 35 - Membrii familiei Yorukhan vor fi în stare de șoc atunci  când o vor vedea pe Elif în fața lor. În schimb Kahraman este foarte fericit, doar că Elif cea care s-a întors este o altă Elif. Ea este acum soția lui Maksut, Zeynep.

Ziua in care mi sa scris destinul ep 35 - Membrii familiei Yorukhan vor fi în stare de șoc atunci  când o vor vedea pe Elif în fața lor. În schimb Kahraman este foarte fericit, doar că Elif cea care s-a întors este o altă Elif. Ea este acum soția lui Maksut, Zeynep.

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 35 rezumat - Elif va transforma din nou viata lui Defne într-un cosmar. Faptul că Kahraman va afla totul este iminent.

Defne trebuie să scape cât mai repede de CD-ul de care făcuse rost Sukuran si de Ibrahim. Ea va trece imediat la actiune. Numai că nu-si va da seama că Ziya a început să o urmărească.

Kahraman este decis să descifreze sutuația în care se află ELif. Însă ELif îi va spune că l-a uitat. Singura ei dorință este ca să-l i ape Toprak de la acesta. Însă, din nou,  Kahraman nu va renunța.
În timp ce Ziya  o urmărește pe Defne, el va peste CD. El va afla că Defne a colborat în trecut cu Maksut și va fi foarte șocat în această privință.
[ads-post]
El este hotărât să îi povestească totul lui Kahraman. De această data și Defne va începe să îl urmărească pe el. Cele petrecute între cei doi vor rămâne un secret pentru o lungă perioadă de timp. Și Ziya îă va pregăti lui Defne o capcană la care nu s-ar fi așteptat.

Kahraman va dori ca să pună punct despărțirii lui ELif de băiatul ei. El îl va trimite pe Toprak împreună cu Meryem în vizită la Elif. Elif va înnebuni de bucurie când își va vedea fiul.

 Kahraman care nu va vrea să piardă acest moment  se va hotărâ să-i urmărească de la distanță. Însă peisajul pe care-l va vedea nu va fi un peisaj la care s-ar fi așteptat. Acest peisaj va fi de ajuns ca să-i dea peste cap viața.

11/25/2016

Spiderman s-a întors în Barcelona și a escaladat Turnul Agbar

Alain Robert numit si Spiderman a urcat și a coborât pe Turnul Agbar de 144 de metri, în doar o oră.

Alain Robert numit si Spiderman a urcat și a coborât pe Turnul Agbar  de 144 de metri, în doar o oră.

Cunoscut sub numele de „Spiderman” francezul Alain Robert a urcat pe Turnul Agbar din Barcelona, ​​fără nici o măsură de siguranță, dar cînd a coborît, a fost așteptat și luat de poliția catalană, dar eliberat o oră mai tîrziu.
[ads-post]
Nu este prima oară când Spiderman se urcă pe clădiriea de 144 de metri. A făcut acest lucru în 2006 și 2007. Alpinistul a creat o mare emoție în rândul persoanelor care erau în trecere iar incidentul a fost monitorizat atât de poliție și pompierii. 

Ziua In Care Mi Sa Scris Destinul Ep 34

Ziua In Care Mi Sa Scris Destinul episodul 34 rezumat. Kahraman trăiește șocul vieții sale!
Elif se măritase cu Maksut însă tot nu-și regăsise băiatul.  Ea îi va da termen o săptămână lui Maksut, dacă Maksut nu va face nimic, ELif se va întâlni cu familia Yorukhan…

 El se va decide să o ducă pe ELif la botezul lui Toprak… În sfârșit Elif va ieșii în fața familiei Yorukhan.. În schimb Kahraman este pe cale să trăiască șocul vieții lui…

Ziua In Care Mi Sa Scris Destinul ep 34 rezumat. În schimb Kahraman semnase cu asociatii pe care nu-i cunoaste si este neliniștit. El va începe să  pună presiune pe Yakup si până la urmă va face cunostintă cu asociatii misteriosi…. Elif monitorizează ca de obicei conacul si arde de nerăbdare ca să-și vadă băiatul… Toprak se va îmbolnăvi și va fi internat…. Elif va merge după aceștia dar nu-și va vedea băiatul. Însă din nou în ajutorul ei va sari tot Maksut…

După ce o va vedea  pe ELif, Defne, care duce o viață fericită alături de Kahraman și copiii, va avea suspiciuni și va începe să o urmărească… Întâlnirea dintre ELif și Defne este iminentă… Elif nu va mai putea rezista de dorul băiatului și îi va cere mamei sale să se ducă la conac.  Sultan mai că va fi gonită de la conac…  Însă Ziya nu va permite acest lucru… Sultan se va bucura de Toprak în locul lui ELif.
[ads-post]
În schimb Kiymet, care va afla că ELif este în viață, se va duce la familia lui Sultan pentru a cere socoteală. Ea va fi școată când va auzi că Elif s-a măritat cu Maksut. .. În timp ce pentru Kiymet aceasta este o veste bună, lui Defne îi este frică… Fericirea pe care și-o imaginase este pe cale să se termine înainte să înceapă…

De acum Elif numai are putere, iar Maksut nu poate rezista să o vadă suferind… El se va decide să o ducă pe ELif la botezul lui Toprak… În sfârșit Elif va ieșii în fața familiei Yorukhan.. În schimb Kahraman este pe cale să trăiască șocul vieții lui…

Dragoste cu Imprumut Ep 16

Dragoste cu Imprumut ep 16 Rezumat. Sosirea lui Meryem la conac va reprezenta motivul întâlnirii acesteia cu Zeynep care aflase că are o fată. Cu toate că Zeynep nu o recunoaște pe Meryem, Meryem va fi dărămată când o va vedea pe Zeynep. Fatih și Zeynep, ca doi noi iubiți, vor ieși la prima întâlnire.

Fatih și Zeynep, ca doi noi iubiți, vor ieși la prima întâlnire.

Dragoste cu Imprumut episodul 16 rezumat. În timp ce Fatih se gândește că vor petrece timpul împreună, odată cu alăturarea lui Mete, Fadik, Orhan și Selin, aceștia se vor trezi în mijlocul unei petreceri. Dar lucrul pe care nu l-au luat în considerare va fi infiltrarea printre ei sub camuflaj a lui Ertan.
[ads-post]
În timp ce singurul efort a lui Ertan este să vorbească cu Zeynep, acesta se va trezi deodată la conac. În timp ce Zeynep, Fatih și ceilalți încearcă să îl ascundă pe Ertan la conac, Meryem se va decide ca să îi spună adevărul lui Zeynep. Sub pretextul de a-i împrieteni pe Fatih și Zeynep, aceasta îi va invita la masă.

Dragoste cu Imprumut Ep 15

Dragoste cu Imprumut episodul 15 rezumat. Știrea că Ertan s-a întors va reprezenta motivul pentru care Fatih și Zeynep își vor întrerupe luna de miere. Fără să mai piardă timpul Zeynep va dori  să se întâlnească cu Ertan și să îi spună acestuia că nu are loc în viața sa.

Știrea că Ertan s-a întors va reprezenta motivul pentru care Fatih și Zeynep își vor întrerupe luna de miere. Fără să mai piardă timpul Zeynep va dori  să se întâlnească cu Ertan și  să îi spună acestuia că nu are loc în viața sa.

Dragoste cu Imprumut Ep 15 Rezumat.  În schimb Fatih este decis ca să nu o lase pe Zeynep să se ducă singură la această întâlnire. Zeynep, care va deveni confuză, va părăsi conacul pentru o perioadă spunându-i lui Fatih că dorește să rămână o perioadă singură.
[ads-post]
 Plecarea lui Zeynep îl va afecta atât de mult pe Fatih încât acesta se va trezi că îi povestește lui Mete pe Zeynep și de asemenea lucrurile pe care le-a trăit. De acum și Mete este una dintre persoanele care știu secretul. Doamna Gulsum va afla despre intenția lui Meryem de a cumpăra firma și o va invita pe aceasta la conac. ☝☝☝

11/24/2016

Ziua In Care Mi Sa Scris Destinul ep 33

Ziua In Care Mi Sa Scris Destinul Episodul 33 Rezumat. În timp ce Elif este pe cale să se regăsească cu fiul său si cu Kahraman, ceea ce va vedea nu va fi ceea ce si-ar fi dorit să vadă… Ea va fi dărămată…❤❤❤

În timp ce Elif este pe cale să se regăsească cu fiul său si cu Kahraman, ceea ce va vedea nu va fi ceea ce si-ar fi dorit să vadă… Ea va fi dărămată…
Ziua In Care Mi Sa Scris Destinul Episodul 33

Ziua In Care Mi Sa Scris Destinul ep 33 rezumat. În schimb Kahraman se căsătorise cu Defne însă nu reusise să o uite pe Elif. Singura lui iubire este Elif  si îi va spune acest lucru si lui Defne…

Pe de altă parte, la holdingul Yörükhan treburile încep să meargă prost. Într-un final Kahraman va fi nevoit să accepte ceee ce va spune Yakup și spune “da” unei asocieri. Asociatul pe care îl găsise Yakup, va fi cineva la care nu s-ar fi așteptat...

Elif va fi deprimată după  ce își va vedea fiul și pe Kahraman lângă Defne… Însă orice ar fi ea se va lupta și este decisă să își recupereze băiatul.
[ads-post]
Și discordia dintre Defne și Șukran de la conac va continua. Defne va afla despre capcana pe care i-o vor întinde lui  Kahraman de către familia Șukuran cu privire la agricultura ecologică, iar Șukran va afla de colaborarea dintre Defne și Maksut.

 Lupta se va înteți.. În schimb Elif va începe să-și piardă speranța. În ce parte s-ar uita ea vede un mare perete între ea și  fiul ei..

Pentru a-și recupera băiatul, ea nu are altă șansă decât să accepte propunerea lui Maksut. Kahraman va semna pentru Holding, iar ELif va semna pentru băiatul ei… De acum reântâlnirea lor este foarte aproape însă visele sale sunt foarte departe…



11/23/2016

COCOS GIGANT construit de un pensionar, atractie Turistica

Curtea unui pensionar scoțian a devenit o atracție turistică locală după ce a făcut un COCOS GIGANT de 4,25 metri în grădina din fața casei.☺☺

Curtea unui pensionar scoțian a devenit o atracție turistică locală după ce a făcut un COCOS GIGANT de 4,25 metri în grădina din fața casei.☺☺
COCOȘUL GIGANT construit de un pensionar, atracție Turistică

În vârstă de 73 de ani , pensionarul Jim Hughes a tăiat un copac acoperit cu iederă în forma  unui Cocos gigant, și chiar i-a adăugat un cioc și un pieptene pentru al face sa arate chiar ca un cocoș adevarat.
[ads-post]
Jim Hughes: "Inițial, a fost un bătrân copac de cireș" , a declarat pensionarul . A ajuns atât de mare încât am fost îngrijorat că la un vânt puternic ar putea să cadă și să lovească o mașină ".

"Este în grădina din față și se uită în stradă. De atunci, foarte multi oameni s-au oprit pentru a realiza fotografii " , a adăugat el . "Eu îl numesc Jock. Și este cântatul pentru independență. "

Ziua In Care Mi Sa Scris Destinul ep 32


Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul episodul 32 Rezumat. Fără să renunte, Kahraman va încerca să demonstreze că ELif este în viață. În acest timp detectivul se apropiase foarte mult de Maksut.
Ziya nu va mai accepta starea de haimana și de om supărat pe viață a lui Kahraman. El va discuta cu Kiymet și vor trage concluzia că cel mai bine Kahraman este să se recăsătorească  cu Defne și să-și refacă familia.
Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul episodul 32
Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul ep 32 Rezumat. Numai că nici Maksut nu stă degeaba. El îsi va face imediat planul.
Oare Elif va reuși să scape din mâinile lui Maksut?

În schimb ELif este neputincioasă. Ea este prizonieră în mâinile lui Maksut, ea are cunoștință de cele pătimite de mama și sora ei. Mai mult decât atât Maksut se hotărâse să plece împreună în străinătate.

Între timp vor trece 2 ani.

În timp ce ELif este prizonieră în mâinile lui Maksut și Kahraman este prizonierul singurătății și își pierduse dorința de a mai trăi. În acest timp  treburile de la firmă se vor complica în rău și familia Yurukhan este în pragul falimentului.
[ads-post]
În schimb, în lipsa lui ELif, Defne împreună cu fiica sa Ece se atașaseră de Toprak și devenise mamă pentru acesta. Ea își arăta încă odată fața de înger membrilor familiei Yorukhan.

În timp ce Maksut face tot ce-i stă în putință ca să o bine dispună pe ELif, ELif va face un plan secret. Pe de altă parte ea păstreză un secret foarte important.

Ziya nu va mai accepta starea de haimana și de om supărat pe viață a lui Kahraman. El va discuta cu Kiymet și vor trage concluzia că cel mai bine Kahraman este să se recăsătorească  cu Defne și să-și refacă familia.

Elif este hotărâtă să scape de Maksut și să meargă la conac. Ea își va pune în aplicare plunul cu ajutorul lui Mujgan.

 Ea va reuși să fugă din casa lui Maksut. Pe de altă parte Kahraman este pe cale să i-a o hotărâre importantă. De a se recăsătorii cu Defne.Căsătoria va avea loc, dar gândul lui Kahraman va fi tot la ELif...


11/22/2016

Supravietuitorul castigator este Lucian Lupu la Marea Finala din 22 noiembrie 2016

Lucian Lupu zis Zapp este unicul „Supraviețuitor” și câstigatorul marelui premiu din 22 noiembrie 2016 la  Marea Finala LIVE.

22 noiembrie 2016 - Supravietuitorul concursului este Lucian Lupu, fiind declarat câstigător, și posesor al premiului de 100.000 de euro.

Câstigatorul titlului de popularitate Supravietuitorul Romania 2016 este Diana.



În ultima emisiune difuzată la ProTv,  Finala „Supravietuitorul” Live din 22 noiembrie 2016, dintre cei trei concurenti rămasi în competiție: Lucian, Otniela și Iulian,

În ultima emisiune difuzată la ProTv,  Finala „Supravietuitorul” Live din 22 noiembrie 2016, dintre cei trei concurenti rămasi în competiție: Lucian, Otniela și Iulian,

În ultima emisiune difuzată la ProTv,  Finala „Supravietuitorul” Live din 22 noiembrie 2016, dintre cei trei concurenti rămasi în competiție: Lucian, Otniela și Iulian,

 Reality Show-ului  care a debutat la ProTv Luni 12 septembrie, unde 18 concurenți s-au duelat pe parcursul celor 44 de zile in Filipine a luat sfârsit pe 22 noiembrie 2016.
[ads-post]
În ultima emisiune difuzată la ProTv,  Finala „Supravietuitorul” Live din 22 noiembrie 2016, dintre cei trei concurenti rămasi în competiție: Lucian, Otniela și Iulian, cel care a obtinut Titlul de unic „SUPRAVIETUITOR” si câștigătorul marelui premiu este Lucian Lupu.

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul ep 31

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul episodul rezumat 31 - Elif care va fi împușcată datorită planului perfid al lui Ibrahim și care va fi salvată de Maksud, se va trezi după o lună din comă.

Toată lumea este curioasă dacă Elif, care-și va reveni din comă, îl va găsi sau nu pe Kahraman.
Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul episodul 31

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul ep 31 rezumat -  Kahraman care timp de o lună se gândise că Elif nu a murit, va accepta în sfârsit că aceasta este moartă.

 În timp ce Defne, care va profita de lipsa lui Elif, se va instala de-a binelea la conac,  Kahraman va continua să sufere datorită dispariției lui Elif.
[ads-post]
Ultan care suferă datorită lipsei fiicei sale, îi va acuza pe Kahraman și membrii familiei sale pentru acest fapt și îl va lua pe Toprak și îl va duce acasă la ea.

 În schimb familia Yorukhan  nu este dispusă bineînțeles să-și lase nepotul lui Sultan. Lipsa lui ELif va adânci și mai mult prăpastia dintre cele două familii.

Toată lumea este curioasă dacă Elif, care-și va reveni din comă, îl va găsi sau nu pe Kahraman.

Cutremur puternic de 6,9 in Japonia, 22 noiembrie 2016 | Alerta de Tsunami

Japonia a fost lovita de un puternic cutremur, urmat de Alertă de Tsunami

Cutremur în Japonia - Un blocaj în trafic este văzut cum oamenii sunt evacuați după ce au fost emise avertizări de tsunami în urma cutremurului care a avut loc, în Iwaki, prefectura Fukushima, Japonia, la 22 noiembrie 2016.

Un cutremur cu o magnitudinea de 7,3 a lovit nordul Japoniei, marți, și va genera un tsunami a anunțat Agenția de Meteorologie din Japonia.
Cutremur puternic de 6,9 in Japonia

Un cutremur cu o magnitudinea de 7,3 a lovit nordul Japoniei, marți, și va genera un tsunami a anunțat Agenția de Meteorologie din Japonia.
US Geological Survey a spus că, magnitudinea cutremurului de marți, a fost de 7,3 și mai târziu a retrogradat la 6.9. Dar, Agenția de Meteorologie din Japonia a pus magnitudinea la 7,4.
[ads-post]
Cutremurul, care a fost resimțit pînă în Tokyo, a fost centrat în largul coastei prefecturii Fukushima, la o adâncime de aproximativ 10 km (6 mile) și a fost simtit la 5:59 (2059 GMT), a declarat agenția.

Regiunea este aceiași care a fost devastată de tsunami-ul în urma marelui cutremur din data de 11 martie 2011, cutremur care fost cu magnitudinea de 9 grade, cel mai puternic cutremur înregistrat în Japonia.

11/21/2016

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul ep 30

  Ziua in care mi s-a scris destinul episoul 30 Rezumat - Oare destinul le va permite să se reîntâlnească?

Ce păcat că Elif care se va duce să se întălnească cu Ibrahim, lăsându-I pe Kahraman si pe bebelus în urmă, se îndreaptă  către necunoscut…
Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul ep 30 Rezumat

  Ziua in care mi s-a scris destinul ep 30 Rezumat - Ce păcat că Elif care se va duce să se întălnească cu Ibrahim, lăsându-I pe Kahraman si pe bebelus în urmă, se îndreaptă  către necunoscut…

Kahraman are o nouă problemă… Elif lipsește…Mâinile lui Kahraman și Elif care se despart…
În timp ce activitătile de căutare și salvare continuă, İbrahim si Defne sărbătoresc victoria…

Defne va exploata situatia si se va instala official la conac… În schimb Ibrahim este fericit pentru victoria de a se răzbuna care va ține o scurtă vreme….

n acest timp comportamentul lui Maksut, care se mutase într-o casă nouă, vor atrage atenția lui Veysel… El este decis să afle ce urmărește acesta…
Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul episodul 30

În acest timp comportamentul lui Maksut, care se mutase într-o casă nouă, vor atrage atenția lui Veysel… El este decis să afle ce urmărește acesta…

Sultan este hotărâtă să nu-l lase pe Toprak, care i-a fost încredințat de fata sa, în mâinile familiei Yorukhan… Între ea și Kiymet va începe o luptă reciprocă…
[ads-post]
Contrar tuturora Kahraman crede că ELif nu a murit… Va găsi casa lui Maksut, îl va încolți pe acesta, dar Maksut îi va spuen că nu știe nimic despre ELif… Însă adevărul este altul… Adevărul din spatele dispariției lui ELif,  este știu de Maksut…

Timpul va trece și ELif nu e de găsit… Ziya și Kiymet vor încerca să îl convingă pe Kahraman că ELif este moartă… Îi vor organiza pomana… Numai că Kahraman crede cu tărie că soția sa este încă în viață pe undeva….În acest timp este pe cale să se întâmple un miracol…

1 Decembrie este primul an in care Politia Locala Bucuresti nu participa la Ziua Nationala

Gabriela Firea, Primarul General al capitalei a declarat că  1 DECEMBRIE 2016 va fi primul an în care Poliția Locală București nu va participa la defilarea organizată cu ocazia Zilei Naționale și a precizat că "nu este un semnal bun".
Gabriela Firea, Primarul General al capitalei a declarat că  1 DECEMBRIE 2016 va fi primul an în care Poliția Locală București nu va participa la defilarea organizată cu ocazia Zilei Naționale
1 Decembrie este primul an în care Politia Locala Bucuresti nu participă la Ziua Natională a Romaniei

Gabriela Firea:
"Am fost neplăcut surprinsă să aflu că acest an este primul în care Poliției Locale București, care reprezintă polițiile locale din toată țara, din toate județele, nu i se mai permite să defileze nici măcar un minut. Nu știu cine nu a vrut, cineva clar nu a vrut și ne-a tăiat de pe listă. Este primul an în care poliția locală, prin reprezentanții de la București, nu va putea defila. Și cred că nu este un semnal bun pentru acești oameni care nu lucrează în condiții tocmai bune și nici nu au salarii mari și cred că se simt jigniți în acest moment", a spus edilul general, duminică seara, la România Tv.

11/20/2016

Loto 6/ 49 din 20 noiembrie 2016 | Numerele Castigatoare

Loto 6/ 49 din 20 noiembrie 2016 | Numerele Castigatoare
LOTO de Duminica: Numerele Castigatoare la Loto 6/49 din 20 Noiembrie 2016, numerele norocoase extrase.
LOTO de Duminica: Numerele Castigatoare la Loto 6/49 din 20 Noiembrie 2016, numerele norocoase extrase.
Loto 6/ 49 din 20 noiembrie 2016
Loto 6/49 6 Noiembrie 2016, Loto 6/49, 5/40, Joker din 20 Noiembrie 2016
Loto 6 din 49. Rezultatele tragerii loto 6 din 49 din 20 Noiembrie 2016
Numerele norocoase extrase Duminica, 20 Noiembrie 2016

Numerele castigatoare  - Loto 6/49: 2, 42, 1, 44, 19, 8
Numerele castigatoare  - Joker: 41, 22, 21, 18, 37 + 10
Numerele castigatoare  - Loto 5 din 40: 19, 35, 1, 39, 27, 34
Numere castigatoare la - Noroc: 8 3 8 4 3 4 4
Numere castigatoare la - Super Noroc: 5 1 4 8 5 9
Numere castigatoare la - Noroc Plus: 4 1 6 8 8 5

Planeta maimutelor Revolutie - Film SF

Planeta maimutelor Revolutție 2014 - Atentia povestirii al acestui film SF este Caesar (Andy Serkis), un cimpanzeu care a fost crescut de mic acasă si iubit ca pe un copil dar folosit ca și cobai de către omul de stiintă Will Rodman (James Franco) și primatologul Caroline Aranha (Freida Pinto).


Atentia povestirii al acestui film SF este Caesar (Andy Serkis), un cimpanzeu care a fost crescut de mic acasă si iubit ca pe un copil dar folosit ca și cobai de către omul de stiintă Will Rodman (James Franco) și primatologul Caroline Aranha (Freida Pinto).
Planeta maimutelor Revoluție

În urma unor experimente in cautarea unui antidot pentru virusul dezlanțuit pe pământ cu un deceniu înainte, Caesar evolueaza din punct de vedere genetic, foarte aproape de cel uman în urma administrarii unui medicament experimental. 

 Urmare a unui conflict dintre tatăl omului de stiinta si un vecin, Caesar sare in apărarea lui se lupta acesta, dar este luat de politie si dus la gradina zoologica. Acesta este pacălit că este ajutat să scape, dar este luat și dus într-o inchisoare numeroasă a maimuțelor din San Bruno. 
[ads-post]
Pentru a face dreptate, Caesar le dă tuturor maimuțelor din închisoare același tip de medicament care i-a fost și lui administrat, astfel creează o armata a maimuțelor, scapă din închisoare - și încep un conflict om-maimuță care ar putea schimba planeta pentru totdeauna.

Actori
James Franco - Will Rodman
Freida Pinto - Caroline Aranha
Andy Serkis - Caesar
John Lithgow - Charles Rodman
Brian Cox - John Landon
Tom Felton - Dodge Landon
David Oyelowo - Steven Jacobs
Tyler Labine - Robert Franklin
David Hewlett - Hunsiker
Jamie Harris - Rodney

11/19/2016

Magicianul Lorenzo-Cristian a levitat si a condus un TIR la Timisoara

Magicianul Lorenzo-Cristian a levitat și a condus un TIR la Timișoara prins de un suport special, atașată pe cabina autotrenului inscriptionat „ANG Logistic”.

Magicianul Lorenzo-Cristian a levitat și a condus un TIR la Timișoara prins de un suport special, atașată pe cabina autotrenului inscriptionat „ANG Logistic”.
Magicianul Lorenzo-Cristian a levitat si a condus un TIR la Timisoara


A fost pentru prima dată realizat acest numar de magie în țara noastră,iar spectatorii prezenti cu mic cu mare au imortalizat momentul pentru al posta si distribui pe rețelele de socializare.

Mastodontul de 13 tone, avea ambele uși scoase pentru a se vedea că nu se afla nimeni la volanul TIR-ului.
[ads-post]
La un moment dat iluzionistul Lorenzo-Cristian a levitat chiar și cu o singura mâna în stilul lui „SUPERMAN”.

Spune magicianul ca cel mai dificil punct pentru el au fost cablurile de troleibuz. 
Nu este vorba de puteri supranaturale, este un act artistic pregatit cu foarte mult timp  înainte, iar norocul lui a fost că a găsit un partener de încredere care a crezut in creația lui artistica și anume „ANG Logistic” care l-au sprijinit cu partea de logistică. Este o premiera Nationala, iar un astfel de numar s-a mai ținut doar la Londra.


Ziua de nastere a lui Mos Craciun sarbatorita in Rusia

Moş Crăciun (Санта Клаус) a fost sărbătorit in Rusia pe 18 noiembrie, nu știe câţi ani are, dar ne spune că au trecut mai mult de 2000 de sărbători de Crăciun de când s-a născut.

Moş Crăciun (Санта Клаус) a fost sărbătorit in Rusia pe 18 noiembrie, nu știe câţi ani are, dar ne spune că au trecut mai mult de 2000 de sărbători de Crăciun de când s-a născut.
Moş Crăciun a sărbătorit ziua de naștere


În acest oraş, la marginea unei păduri de brazi, Moş Crăciun şi-a construit un imperiu de poveste, unde an de an, în perioada sărbătorilor, este vizitat de copii si foarte mulți turişti străini.

Toiagul lui Moş Craciun in acest an a fost dotat cu un sistem GPS de monitorizare, si toți doritorii care vor să-l vada pe unde umblă şi ce cadouri împarte, în real, pot accesa site-ul său.
[ads-post]
Moşul porneste la drum pe 26 noiembrie  și va trece prin mai multe zone ale Rusiei, și va putea fi urmarit LIVE prin internet de copii, dar si de adulti.☝☝

Ideea modernizarii toiagului si conectarea la internet in timp real a lui Mos Craciun, a venit din partea unor tineri ingineri şi cosmonauţi din Sankt-Petersburg.


11/18/2016

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul Ep 29

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul Episodul 29 - Meryem nu rezistase și dusese bebelusul acasă. Toată lumea va fi foarte mirată dar în același timp foarte fericită.

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul Ep 29 - Oare fericirea lui Elif și Kahraman, care își vor regăsi bebelușul,  va dura mult timp?
Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul Ep 29 Rezumat

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul Ep 29 Rezumat - Maksut este în stare de soc după ce aflase indetitatea și scopul lui Ibrahim. Sosise timpul să facă cunostintă  cu Ibrahim.

Elif și Kahraman, care îsi regăsiseră  bebelusul, sunt foarte fericiti. Însă Elif trăieste si are senzația că oricând ar putea să îsi piardă bebelusul. Ea nu poate scăpa de acest disconfort interior.

Maksut îi va propune un parteneriat lui Ibrahim. Amândoi vor să se răzbune pe ELif. Ei vor începe să își facă planul.
[ads-post]
Defne, care așteaptă cu mare nerăbdare dispariția bebelușului, va trăi o mare decepție. Însă ea nu are de gând să renunțe. Ea va reuși, chiar și pentru o noapte, să îl despartă pe Kahraman de ELif și bebeluș.

Ibrahim nu prea are înceredere în Maksut. El se va hotărâ  ca să-și rezolve singur treaba. Îi va spune lui ELif că este fratele ei mai mare. Elif se va decide ca să se întâlnească cu acesta. Ea nu știe că această întâlnire îi va schimba viața....

In timp ce se apropia de locul întînirii, soferul lui Elif este împuscat de către fratele ei mai mare.
Fiind împuscat șoferul apasă pedala de acceleratie iar bolidul de zeci de mii de euro părăseste drumul scufundandu-se în mare.


Ursuleti de Plus pe Aeroportul Heathrow din Londra | Reclama Video de Craciun

Aeroportul Heathrow din Londra a lansat prima sa reclamă video de Crăciun cu sloganul „Să ajungi acasă de sărbători e cel mai frumos cadou” oferind un videoclip cu doi ursuleti de plus in vârsta în care aceștia ajung la aeroport.

Aeroportul Heathrow din Londra a lansat prima sa reclamă video de Crăciun cu sloganul „Să ajungi acasă de sărbători e cel mai frumos cadou” oferind un videoclip cu doi ursuleti de plus in vârsta în care aceștia ajung la aeroport.


În timp ce avionul aterizează pe aeroport, momentul este surprins în timp ce sotia își trezeste soțul care doarme în scaun, iar stewardesa le aduce paltoanele.

Păsind  amîndoi spre terminalul sosiri sunt luati de masina de bagaje, le sunt verificate pasapoartele, urca pe scarile rulante.

Hoinărind prin terminal, ursuletii vârstnici de pluș, se  lupta cu valizele prea mari pentru ei, iar la sfârsit mai multe familii care se reunesc cu ochii în lacrimi se imbratisează cu drag.

Videoclipul a fost filmat timp de trei zile, în timp ce aeroportul din Heathrow a fost pe deplin operațional.

De-a lungul celor 70 de ani, aeroportul Heathrow s-a specializat in reconectarea oamenilor cu cei dragi, mai ales în această perioadă a anului, pentru că vin acasă de Crăciun si este cel mai bun cadou pentru toti.

Aeroportul Londra Heathrow are peste 67 de milioane de pasageri anual fiind cel mai aglomerat aeroport din Europa și pe locul trei mondial.
[ads-post]
Heathrow este aeroportul din Marea Britanie, care deserveste mai mult de 80 de companii aeriene ce fac legătura cu mai mult de 180 de destinații din lume.

În fiecare an Aeroportul Heathrow salută, peste 70 de milioane de pasageri, cu angajamentul de a ”face fiecare călătorie mai buna”.

In urma unei investitii de peste 11 miliarde £ in ultimii 10 ani, pasagerii au votat ca aeroportul Heathrow este ”Cel mai bun aeroport din Europa de Vest”doi ani la rând, si ca ”Cel mai bun aeroport Terminal” pentru Terminalul 5 de cinci ani la rând și ”Cel mai bun aeroport pentru shopping ”de șapte ani la rând.

Altex si Flanco in Topul preferintelor de Black Friday 2016

Vânatorii de produse la reducere de Black Friday 2016 s-au trezit dis dimineață pentru a scormonii internetul după preturile reduse ale magazinelor online.

Flanco Black Friday, catalogul cu oferte si reduceri

Conform celebrului motor de căutare „GOOGLE”, cele mai accesate magazine din mediul  virtual in 2016 sunt:  ALTEX Black Friday , si catatalogul cu cele mai mari reduceri, urmat de Flanco Black Friday, cu  catalogul cu oferte si reduceri.

În topul preferintelor romanilor mai sunt si magazinele online elefant.ro, si emag.ro unde cei mai multi descoperitori de reduceri au cautat oferta de la emag, pentru telefoane precum: iphone 5s,iphone 7, iphone 5s ,iPhone 6S.
[ads-post]
Office Shoes, face reduceri de pana la 50% la peste 25 branduri de incaltaminte, de Black Friday 2016.

Televizoare de Black Friday 2016 si cele mai bune oferte sunt căutate la prețuri ieftine.
Oferte laptopuri de Black Friday 2016 - Magazine cu reduceri uriașe de preturi.

Nici ceasurile nu au fost date uitării.  Omenii sunt interesati de unde poți cumpăra ceasuri la preț redus, deci românii vor sa fie punctuali la scoala, la servici, la întîlniri de afaceri etc...

Top Magazine de Black Friday 18 Noiembrie 2016
1) Altex
2) Flanco
3)Elefant
4) Emag
5) Cel
6) Nissa
7) Office Shoes
8) Orange

11/17/2016

Ziua in care mi s-a scris Destinul episodul 28

Oare Elif și  Kahraman vor putea depăși această durere?

Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 28 - Elif și Kahraman, care vor afla că Toprak a dispărut, vor fi de-a dreptul dărămați. Poliția va fi alarmată, iar Kahraman îl suspectează pe Maksut.

Ziua in care mi sa scris destinul ep 28 - Ibrahim nu va putea apăsa pe trăgaci pentru că în cameră va intra asistenta. Pe ELif o salvase Maksud care trimisese în ultimul moment asitenta în cameră.
Ziua in care mi s-a scris Destinul episodul 28

Ziua in care mi sa scris destinul ep 28 - Ibrahim nu va putea apăsa pe trăgaci pentru că în cameră va intra asistenta. Pe ELif o salvase Maksud care trimisese în ultimul moment asitenta în cameră.

Meryem se va duce la mătusa sa din Hatay. În schimb Kiymet  este îngrijorată pentru că nu are vești de la aceasta. Ziya va bănui că persoana care a răpit bebelușul  ar fi Meryem. În schimb Meryem are sânge rece si tine doliu.

Maksut va începe  să îl urmărească pe Ibrahim. Oricum mai devreme sau mai târziu se va afla cine îndreptase pistolul înspre ELif. Ceea ce va afla însă îl va șoca. Elif se va gândi că Defne ar putea să-l răpească pe Toprak  și se va duce să ceară socoteală.
[ads-post]
Defne nu răpise copilul dar nici nu este nevinovată. Ea îi va spune lui Ibrahim să termine treaba pe care o lăsase pe jumătate neterminată –si anume ca Elif trebuie să moară. Pe de altă parte bebelușul Toprak se va îmbolnăvi.

 Familia unde Meryem lăsase bebelușul va intra în panică. Ei se vor decise să îl ducă la spital. În timp ce Kahraman caută copilul, treburile de la holding  vor începe să fie controlate de Yakup.

Pe Kahraman îl așteaptă o mare decădere în afacerea cu agricultura ecologică. Kahraman și Elif vor primi vestea că bebelușul lor a fost găsit. Vor merge la spital dar bebelușul Toprak nu este acolo. Ei vor fi din nou dărămați. În schimb Meryem este pe cale să ia hotărâre.


11/16/2016

Ziua in care mi s-a scris Destinul episodul 27

Elif  și Kahraman își vor ține în brațe bebelușul

Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 27  rezumat - Elif, care va fi lăsată în voia sorții de către Meryem, este pe cale să nască prematur.


Elif  și Kahraman își vor ține în brațe bebelușul. Elif, care va fi lăsată în voia sorții de către Meryem, este pe cale să nască prematur. În schimb Kahraman,  care va afla că Kerem a vrut ca să fie omorât, este într-o stare de șoc. În timp ce la conac este o stare de acalmie , nimeni nu va auzi strigătele lui Elif.

Ziua in care mi sa scris destinul ep 27 rezumat - În schimb Kahraman,  care va afla că Kerem a vrut ca să fie omorât, este într-o stare de șoc. În timp ce la conac este o stare de acalmie , nimeni nu va auzi strigătele lui Elif.

Din păcate nasterea se declansase. Kahraman va sosi acasă si îsi va găsi sotia lesinată. Ei vor merge în grabă la spital.

Pe de altă parte Meryem va afla că Kahraman a găsit criminalul. Kahraman nu va putea să îi spună surorii sale mai mari că Kerem a vrut să îl omoare. În schimb Meryem o va acuza pe ELif. Ea va jura că o va face să sufere.
[ads-post]
Bebelușul pe nume Toprak se va naște. Elif și Kahraman sunt foarte fericiti.  În schimb Defne și Meryem sunt decise ca această fericire să nu țină mult. Ziaristul, care colaborase cu Yakup, îi va face probleme acestuia.  Îi va cere din nou bani. Cei doi soți vor face planuri pentru a scăpa de acesta.

În acest timp Defen îl va amenința pe Ibrahim. Și pentru Ibrahim venise vremea ca Elif să fie eliminată. Maksut găsise soluția de a ieși din închisoare.  El va afla că Elif a născut dar știrea că ea s-a căsătorit cu Kahraman îl va înnebuni de furie…

 El avea două vrobe se spus lui Elif.  Meryem, care se hotărâ să plece pentru o vreeme în Hatay,  își făcuse planul. Înainte să plece ea va trece pe la spital. Deoarece ea jurase să-și răzbuna fiul.

Dragoste cu Imprumut Episodul 3

Dragoste cu Împrumut Episodul 3 - Sevket, care va jura să se răzbune pe membrii familiei Şekercizade, își va pune planul în aplicare. Nici măcar Zeynep nu se va aștepta la o asemenea mutare din partea tatălui său.

Sevket, care va jura să se răzbune in Dragoste cu Împrumut Episodul 3, pe membrii familiei Şekercizade, își va pune planul în aplicare. Nici măcar Zeynep nu se va aștepta la o asemenea mutare din partea tatălui său.

 Dragoste cu Împrumut ep 3 - Și de această dată comandarea răpirii lui Selin de către Șevket va face ca cele două familii să se dușmănească din nou.

Fatih și Zeynep vor începe să o caute pe Selin. Însă această căutare va fi motivul pentru care și cei doi vor avea probleme.
[ads-post]
Nici Mukaddes nu va sta cu mâinile în sân. Ea se va decice să rezolve această problemă prin metodele sale. Însă ea va cădea în groapa pe care o va săpa chiar ea.

Dar se pare că nu are de gând să renunțe. De această dată va pune în aplicare un plan și mai laborios. Chiar dacă la prima vedere planul ei pare să reușească, de acum nimic nu va mai fi ca înainte.


11/15/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 26 Rezumat

[left-post]Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 26. Elif va păși în conac în calitate de mireasă.

Elif  și Kahraman vor fi dărămati de disparitia lui Kerem. Elif va suporta cu greu situația. Ea va fi în pericol de a naste premature însă nu va spune numănui nimic.

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 26 Rezumat


În schimb Meryem o învinovăteste pe Elif pentru moartea lui Kerem.  Liymet nu va suporta suferinta trăita de fiica sa  și îi va face o propunere lui Sultan.

Kahraman va jura că va găsi criminalul. Îi va găsi pe cei care au provocat aceste neplăceri familiei sale. El va începe să îl caute și pe autorul articolului din ziar. În schimb Yakup caută să scape de problema apărută pe capul său datorită acestei știri. Sukuran îi va sări în ajutor.
[ads-post]
În ciuda tuturora Ziya continuă să  îi sprijine pe Elif și Kahraman. El dorește ca, cununia întreruptă să se finalizeze cât mai repede. Kahraman și ELif se vor căsători.

Defne va fi îngrozită atunci când va afla că a avut loc cununia. Pe Elif o vor aștepta ziele grele la conac. Meryem va jura să își răzbune fiul.

În timp ce Kahraman, care va da de criminalul pe care îl angajase chiar Kerem, este foarte aproape să afle adevărul, Elif va fi în fața unui mare pericol.

[youtube src="UaWztM_XHyA"][/youtube]

11/14/2016

Numerele castigatoare din 13 noiembrie 2016 la Loto 6/ 49

Loto 6/49 13 Noiembrie 2016


Loto 6/49 13 Noiembrie 2016, Loto 6/49, 5/40, Joker din 13 Noiembrie 2016
Loto 5/40. Rezultatele tragerii loto 5 din 40 din 13 Noiembrie 2016


Loto 6/49, 5/40, Joker

Numerele norocoase la Joker extrase Duminica, 13 Noiembrie 2016


Numerele castigatoare - Loto 6/49: 21, 35, 46, 20, 5, 31

Numerele castigatoare  - Joker: 31,39, 27,  37, 32, + 11

Numerele castigatoare  - Loto 5 din 40: 12, 29, 4, 23, 7, 24

Numere castigatoare la - Noroc: 0294986

Numere castigatoare la - Super Noroc: 985689

Numere castigatoare la - Noroc Plus: 517188


11/13/2016

Altex si Emag pregatesc de Black Friday 2016 reduceri de prețuri

Black Friday 2016



Pentru vânătorii de chilipiruri, există cel mai mare festival denumit (vinerea neagra) sau Black Friday 2016 care se desfășoară o dată pe an.

Altex si Emag pregatesc de Black Friday 2016 reduceri de prețuri

În 2016, Magazinele: Altex, Emag, Evomag si Cel.ro vor face deschiderea de „Black Friday” in sezonul cumparaturilor de iarnă.


„Black Friday” va avea loc în acest an pe data de 18 noiembrie 2016 cu oferte atractive si prețuri reduse.

Pe podiumul celor mai cautate reduceri de „Black Friday”  in 2016 sunt: televizoarele si aparate audio-video urmate de telefoane, tablete si accesorii.
[ads-post]
Este de asteptat ca de de „Black Friday 2016” cele mai cautate telefoane mobile vor fi: iPhone 7 plus, iPhone 7,  Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 edge, dar si iPhone 6 si Samsung Galaxy A6 si Samsung Galaxy S6.

Jucariile pentru cei mici sunt o alta categorie de produse la mare cautare de „Black Friday”, ținând cont că Decembrie este „Luna Cadourilor” si este foarte aproape.

Vă dorim succes la cumpărături!

Poftiți la Munca sub comanda lui nea Mărin

Poftiți la Munca




GATA! Începe emisiunea „Poftiți la Munca” sub comanda lui nea Mărin, si va debuta Luni 21 noiembrie 2016 la Antena 1 de la ora 20:30.


Într-un videoclip postat pe pagina de facebook al show-lui, Liviu Vârciu este protagonistul principal, unde incearca sa povestescă despre Filmul de epoca care avea loc cu titlul „LIVE de la Palatul Brukenthal Avrig”.

Nea Marin revine în grila Antena 1 cu show-ul Tv „Poftiți la Munca” sub un nou format si va fi difuzatat pe micile ecrane Luni și Marți.

Cel de-al patrulea sezon al show-ului, se desfășoara sub sloganul „Poftiți la Munca”.
Indiferent de oboseala, sau lipsa chefului de munca,  vedetele trebuie să muncească si să găsească soluții ca până la plecare să îndeplinească misiunea primită de la nea Marin.
[ads-post]
Într-un videoclip postat pe pagina de facebook al show-lui, Liviu Vârciu este protagonistul principal, unde incearca sa povestescă despre Filmul de epoca care avea loc cu titlul „LIVE de la Palatul Brukenthal Avrig”.

Liviu Vârciu: Buna ziua dragii mei, dupa cum cred că a-ți observat m-am teleportat in anul 1864, aici la palatul meu, nici nu stiu unde l-am construit, am.. am.. 
Oameni frumosi...Locuri de vis...

Într-o poză postată pe facebook Ana Maria Prodan apare impreună cu un grup de femei imbrăcate in costume populare, iar ea tine fuiorul în mâna.

Liviu Vârciu spune ca la un moment dat s-a teleportat la castelul lui cu un nebun, adica cu nea Marin.

Ne pregatim de bal în aceasta seara! Anamaria Prodan Reghecampf si Dan Helciug apar intr-o poza imbracati in straie reprezentative de epoca.

Printre vedetele ce vor participa la filmările show-lui sunt: Liviu Vârciu, Oana Roman, Ana Maria Prodan, Dan Helciug, care vor participa la această emisiune tv,

11/12/2016

Baba Vanga Preziceri pentru anul 2016

2016 - Prezicătoarea Baba Vanga a fost numita si Nostradamus din Balcani.  Baba Vanga, a fost o nevăzătoare-clarvăzătoare, care a murit acum 20 de ani, se crede că a prezis apariția ISIS, căderea turnurilor gemene, tsunami-ul din 2004, si încălzirea globală printre alte serii de alte evenimente de groaza.
Baba Banga Profetii: Europa va înceta să mai existe: Potrivit lui Baba Vanga, continentul va înceta să existe, și tot ce vor rămâne vor fi pamanturi părăsite si goale, aproape lipsite de orice formă de viață. Ea  a spus că arme chimice vor fi folosite de către extremiști împotriva Europei.

Născuta ca Vangelia Pandeva Dimitrova, în Strumica, Macedonia, Baba Vanga, si-a pierdut vederea intr-un mod misterios când ea avea 12 ani, în timpul unei furtuni mari.
Ea a dispărut pentru câteva zile, dupa care  ea a avut prima viziune. Baba Vanga a crescut in popularitate când a început să facă predicții și a dezvoltat un dram de vindecare în timpul celui de-al doilea război mondial.

 Mai multi demnitari au vizitat-o pe prezicatoare pe parcursul anilor in care a fost activa, inclusiv țarul bulgar, Boris al III-lea.
Inainte de a muri in anul 1996 de cancer de sân, ea a spus că darul ei va fi transmis catre o fată de 10 ani, care trăieste în Franța. Casa ei a fost transformata într-un muzeu.

Predictii pe care Baba Vanga le-a făcut pentru anul 2016 și pentru viitor:

Baba Vanga Preziceri: Barack Obama va fi ultimul președinte al SUA: Baba Vanga a prezis că al 44 - lea presedinte al Statelor Unite ar fi un afro - american, dar ea a adăugat , de asemenea , că va fi si ultimul. Potrivit ei, va pleca într-un moment în care țara ar fi într-o criza economica, și ar fi un decalaj imens între statele din nord și sud, așa cum a fost în timpul Războiului Civil American.
[ads-post]
Baba Banga Profetii: Europa va înceta să mai existe: Potrivit lui Baba Vanga, continentul va înceta să existe, și tot ce vor rămâne vor fi pamanturi părăsite si goale, aproape lipsite de orice formă de viață. Ea  a spus că arme chimice vor fi folosite de către extremiști împotriva Europei.

Musulmanii vor invada Europa: prezicatoarea , a spus de asemenea , că musulmanii vor invada Europa, și vor exista distrugeri pe scară largă , iar luptele se vor intinde pe mai mulți ani, până când continentul încetează să mai existe. Ea a prezis, de asemenea, că un război musulman Mare va începe în Siria.

China va deveni o noua super - putere: Conform prezicerile ei, China va deveni o noua superputere în 2018. A prezis , de asemenea , că economia Chinei va depasi pe cea a Statelor Unite.  

Baba Vanga sfârsitul lumii: Moartea Pământului sau Sfârsitul lumii: Prin 3797, totul pe Pământ va înceta să mai existe. Cu toate acestea, oamenii vor fi suficient de avansati pentru a trece la un nou sistem de solar.

Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 25 Rezumat - Nunta lui Kahraman si Elif

Oare Kahraman și Elif vor scăpa de probleme?

Rezumat: Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 25 . În timp ce se pronunța divorțul, Kahraman va fi socat după ce va afla că Defne este însărcinată. Si Naval se va duce la ELif ca să îi spună același lucru. Elif  va merge degrabă la tribunal.

 În timp ce se pronunța divorțul, Kahraman va fi socat după ce va afla că Defne este însărcinată. Si Naval se va duce la ELif ca să îi spună același lucru. Elif  va merge degrabă la tribunal.

Fața întunecată a lui Kerem, care trăieste durerea de a fi părăsit, va iesi la iveală.  El  va pune la cale un asa plan care, oricum, va avea ca deznodământ dezastrul.


Și Maksut, care petrece fiecare zi în închisoare gândindu-se la ELif, pune la cale ceva important. Prin intermesiul lui Veysel își va pune ușor-ușor planul în aplicare. Este foarte aproape ca să îi înfrunte pe membrii familiei Yorukhan.

Mireasa Elif poarta un colier cu diamante si smaralde daruit de Kahraman

Elif nu va accepta ca Kharaman să divorțeze de Defne atâta timp cât Defne este însărcinată. În schimb Kahraman vrea ca să-și trăiască viața alături de ELif. El va divorța de Defne.

Sukran care va pierde din nou statutul de primă doamnă a conacului în favoarea lui Kiymet, va anunta pe toată lumea că Defne este însărcinată. În acest sens Yakup va pune la cale un plan important  acela de a-l face de râs pe Kahraman.

Kahraman va comunica familei sale că a divorțat de Defne și că în trei zile se va căsători cu Elif. Vor începe pregătirile de nuntă. Defne va afla de animozitățile dintre Ibrahim și familia lui ELif. El vizează un plan mai de durată.
[ads-post]
Va sosi ziua nunții. Horele se vor învârti. Kahraman și Elif sunt aproape de un final fericit.  Însă ei nici măcar nu sunt conștienți de pericolul de lângă ei.

Vestea prostă este foarte aproape de familia Yorukhan, care va fi șocată de împușcarea lui Kerem in timp ce horele se invârteau . În ciuda tuturor eforturilor doctorilor Kerem nu va  putea fi salvat si a fost declarat decedat.

Vezi in ziua in care mi s-a scris destinul episodul 26 ce jale va fi la inmormântarea lui Kerem.