We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/18/2016

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul Ep 29

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul Episodul 29 - Meryem nu rezistase și dusese bebelusul acasă. Toată lumea va fi foarte mirată dar în același timp foarte fericită.

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul Ep 29 - Oare fericirea lui Elif și Kahraman, care își vor regăsi bebelușul,  va dura mult timp?
Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul Ep 29 Rezumat

Ziua In Care Mi S-a Scris Destinul Ep 29 Rezumat - Maksut este în stare de soc după ce aflase indetitatea și scopul lui Ibrahim. Sosise timpul să facă cunostintă  cu Ibrahim.

Elif și Kahraman, care îsi regăsiseră  bebelusul, sunt foarte fericiti. Însă Elif trăieste si are senzația că oricând ar putea să îsi piardă bebelusul. Ea nu poate scăpa de acest disconfort interior.

Maksut îi va propune un parteneriat lui Ibrahim. Amândoi vor să se răzbune pe ELif. Ei vor începe să își facă planul.
[ads-post]
Defne, care așteaptă cu mare nerăbdare dispariția bebelușului, va trăi o mare decepție. Însă ea nu are de gând să renunțe. Ea va reuși, chiar și pentru o noapte, să îl despartă pe Kahraman de ELif și bebeluș.

Ibrahim nu prea are înceredere în Maksut. El se va hotărâ  ca să-și rezolve singur treaba. Îi va spune lui ELif că este fratele ei mai mare. Elif se va decide ca să se întâlnească cu acesta. Ea nu știe că această întâlnire îi va schimba viața....

In timp ce se apropia de locul întînirii, soferul lui Elif este împuscat de către fratele ei mai mare.
Fiind împuscat șoferul apasă pedala de acceleratie iar bolidul de zeci de mii de euro părăseste drumul scufundandu-se în mare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu