We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/18/2016

Ursuleti de Plus pe Aeroportul Heathrow din Londra | Reclama Video de Craciun

Aeroportul Heathrow din Londra a lansat prima sa reclamă video de Crăciun cu sloganul „Să ajungi acasă de sărbători e cel mai frumos cadou” oferind un videoclip cu doi ursuleti de plus in vârsta în care aceștia ajung la aeroport.

Aeroportul Heathrow din Londra a lansat prima sa reclamă video de Crăciun cu sloganul „Să ajungi acasă de sărbători e cel mai frumos cadou” oferind un videoclip cu doi ursuleti de plus in vârsta în care aceștia ajung la aeroport.


În timp ce avionul aterizează pe aeroport, momentul este surprins în timp ce sotia își trezeste soțul care doarme în scaun, iar stewardesa le aduce paltoanele.

Păsind  amîndoi spre terminalul sosiri sunt luati de masina de bagaje, le sunt verificate pasapoartele, urca pe scarile rulante.

Hoinărind prin terminal, ursuletii vârstnici de pluș, se  lupta cu valizele prea mari pentru ei, iar la sfârsit mai multe familii care se reunesc cu ochii în lacrimi se imbratisează cu drag.

Videoclipul a fost filmat timp de trei zile, în timp ce aeroportul din Heathrow a fost pe deplin operațional.

De-a lungul celor 70 de ani, aeroportul Heathrow s-a specializat in reconectarea oamenilor cu cei dragi, mai ales în această perioadă a anului, pentru că vin acasă de Crăciun si este cel mai bun cadou pentru toti.

Aeroportul Londra Heathrow are peste 67 de milioane de pasageri anual fiind cel mai aglomerat aeroport din Europa și pe locul trei mondial.
[ads-post]
Heathrow este aeroportul din Marea Britanie, care deserveste mai mult de 80 de companii aeriene ce fac legătura cu mai mult de 180 de destinații din lume.

În fiecare an Aeroportul Heathrow salută, peste 70 de milioane de pasageri, cu angajamentul de a ”face fiecare călătorie mai buna”.

In urma unei investitii de peste 11 miliarde £ in ultimii 10 ani, pasagerii au votat ca aeroportul Heathrow este ”Cel mai bun aeroport din Europa de Vest”doi ani la rând, si ca ”Cel mai bun aeroport Terminal” pentru Terminalul 5 de cinci ani la rând și ”Cel mai bun aeroport pentru shopping ”de șapte ani la rând.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu