We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 54 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 54 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Oare Emir o va lua pe Deniz?

Emir își va stabili modul de acțiune după ce Kemal va afla adevărul legat de Deniz. În schimb Nihan și Kemal, care nu știu că Emir știe toate lucrurile legate de ei, vor acționa ca să îl distrugă pe Emir.

Atunci când Nihan va fi externată și va ajunge acasă, ea va fi cuprinsă de o mare frică atunci când nu va mai găsi printre lucruri agenda pe care o scrisese pentru Kemal. Lipsa agendei le va crea o nouă problemă lui Nihan și Kemal. Dacă Emir găsise, respectiv citise agenda și urmărise indiciile, înseamnă că el știe totul și asta arată că Emir va face un alt plan.

În timp ce mai întâi Kemal și Nihan încearcă să înțeleagă cât de multe știe Emir, Emir are într-adevăr un plan care să îi răstoarne pe Kemal și Nihan și anume să o ia pe Deniz și să plece. Pe de altă parte și complotul plănuit de Emir pentru Leyla va lua sfârșit. Leyla va fi nevoită să aleagă între casă și acțiunile de la Holdingul Kozcuoğlu.

Pe de altă parte noile dovezi pe care le va găsi Hakan legate de moartea lui Ozan o vor  expune pe Zeynep în prima linie. Zeynep  își va folosi ultimul atuu pentru a nu deconspirată prin adevărul care se va afla că în aceea zi fusese la spital.

Atunci când Kemal este pe cale să îi aplice lui Emir lovitura de grație, el îl va lovi pe Emir cu propria sa armă pentru ca să tulbure apele în familia Kozcuoğlu.

Atunci când Kemal va afla că Emir vrea să o ducă departe pe Deniz, acesta va simți în toată sinea sa frica că ar putea să o piardă definitiv pe Deniz și va lua cea mai critică decizie a vieții. Această decizie este atât de importantă încât de acum nimic din viața lui Nihan și Kemal nu va mai fi ca înainte. Și mai mult decât atât la sfârșitul drumului este ascuns un nou început plin de speranță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu