We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 10 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 10 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.

Oare Nihan  va povesti adevărul legat de căsătoria sa?

Nihan nu va avea unde să fugă de întrebarea lui Kemal cu privire la căsnicia lui Nihan. Mărturisirea lui Nihan  va reprezenta începutul noilor probleme pentru Kemal.

Emir va cerceta cine a dejucat cursa întinsă de el lui Kemal. El își va trece în revistă unul câte unul dușmanii și va începe interogarea primului suspect. În timp ce se va apropia de descoperirea “Cărtiței” el va deveni ținta celor mai slabe cercuri din familia sa când va dori  să își regleze conturile cu Kemal pe de altă parte.

În timp ce Zeynep încearcă să scape de blocajul căsătoriei în care ajunsese cu Salih, ea va fi dusă într-o zonă neluată în calcul. În timp ce Tarik vrea să-și ia zborul prin propriile sale mijloace, va cădea victimă a unui joc pe care nu îl luase în calcul.

Vildan și Önder vor renunța la orgolii pentru ca să împiedice aflarea trecutului lor. Cineva va bate din nou la ușa lui Leyla. În acest timp Nihan va avea pentru prima dată o mare îndoială cu privire la aceea noapte care a reprezentat motivul pentru care și-a încredințat viața în mâinile lui Emir.  Ea nu va pierde nicio clipă pentru a începe să meargă pe urma în posesia căreia intrase.

În timp ce Kemal caută răspuns întrebării, pe care i-o provocase în minte Nihan, și Nihan se va îndrepta pe un drum periculos cu un capăt neștiut.  Pe de altă parte Emir va găsi “Cărtița” care  îl ajutase pe Kemal și o va pedepsi.

Drumeția începută  de Nihan și Kemal din puncte de ieșire diferite va aduce pentru amândoi cea mai critică cotitură din viețile lor.
Punctul în care vor ajunge va reprezenta un nou impas pentru amândoi.Dragoste infinita ep 10, urmeaza Dragoste infinita ep 11
dragoste infinita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu