We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 11 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 11 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.

Kemal şi Nihan se vor întâlni în casa în care destinul li se schimbase

Kemal şi Nihan se vor întâlni în casa în care destinul li se schimbase cu cinci ani în urmă. Pentru a afla adevărul, Kemal îi va adresa lui Nihan întrebări care să nu îi dea posibilitatea să scape.  Pe de altă parte până la sosirea veștii referitoare la accident și Kemal va intra în jocul început de Nihan. Cei doi vor profita împreună de câteva ore din viețile lor. Prin a îl duce pe Onder la spital Tarik nu știe că l-a făcut pe Emir să cadă în capcana sa dând peste cap planurile lui Emir. Emir  va acționa ca să îl găsească pe Tarik înaintea polițiștilor.

Primele cuvinte spuse de Onder după accident vor da curs cercetării atât a lui Kemal cât și lui Nihan. Când Kemal va urmări indiciile el se va apropia foarte mult de șantajist.
dragoste infinita
Vizita neașteptată la Istanbul a lui Hakki care va veni din Zonguldag o va bucura cel mai mult pe Asu. Asu va transforma discuția cu unchiul său Hakki într-o ocazie de a ajunge la Kemal.

Pentru a se răzbuna pe Kemal, Emir va încerca să îi atragă în capcana sa pe Tarik și Zeynep. Zeynep se va apropia  pas cu pas de pericol. Pe de altă parte în timp ce toată concentrarea lui Emir se va focaliza pe Kemal, o altă persoană va pune mâna pe probele, păstrate ani de-a rândul, trimise de șantajistul său. Atunci când Nihan va afla despre jocurile periculoase în care fusese angrenat Kemal, va face tot ce îi va sta în putință să îl oprească pe Kemal.

Urma de care va da cu prețul expunerii vieții lui Kemal va reprezenta o cheie foarte importantă cu privire la deslușirea misterului din “aceea noapte”.Dragoste infinita ep 11, urmeaza Dragoste infinita ep 12
[youtube src="Me3q5VmV-6o"][/youtube]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu