We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 48 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 48 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Kemal este hotărât să se joace cu Asu și Emir precum “pisica se joacă cu șoarecele”.  Pentru acest lucru este obligatoriu ca să acționeze împreună cu Nihan. Nihan și Kemal vor vedea acum și mai clar toate festele care au fost jucate de ani de zile la adresa lor și iubirii lor și nu au altă șansă decât să fie strâns uniți.

Nihan nu va lua în seamă avertismentele făcute de Kemal cu privire la acționarea împreună a lor. Nihan se va gândi că Asu ar putea să dețină probe cu privire la Ozan și va acționa fără ca kemal să știe acest lucru. Această mutare o va face pe Nihan să fie prinsă în capcană. Și singura persoană care ar putea să o scape din capcană pe Nihan este Kemal. Însă această mișcarea a lui Nihan făcută fără știrea lui Kemal, îl va pune pe Kemal într-o situație greu de descris.

În timp ce continuarea jocului de-a soțul și soția a lui Kemal și Asu îi va provoca o gelozie lui Nihan, pe care nu o va putea controla, Kemal îi va demonstra încă o dată  lui Nihan că iubirea lui față de ea nu va putea fi schimbată cu nimic.

În timp ce Kemal este aproape sigur că Asu este cârtița în chestiunea loviturii primite de la Emir în ceea ce privește  specula cu terenuri, acesta va primi lovitura de grație în mometul în care va afla identitatea persoanei indicate de Zehir.

Pe de altă parte Emir, care va cere analiza detaliată a informațiilor primite de la Asu, va deduce care este punctul vulnerabil al lui Kemal și va găsi momentul potrivit. Emir, care își pregătise în detaliu planul, va pune presiune pentru a-l ruina pe Kemal și la final el îi va face o așa ofertă lui Kemal încât Kemal va fi nevoit pentru prima data să facă o alegere atât de importantă și riscantă pentru el.

 Kemal se va pregăti să răspundă acestui atac al lui Emir cu o mutare nemiloasă care să distrugă Holdingul Kozcuoğlu.  Pentru Kemal acest război s-a mutat într-o arena mare în care fronturile sunt mai clare. Holdingul Kozcuoğlu  se va zdruncina din temelii grație armei din mâna lui Kemal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu