We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 49 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 49 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Iubirea lui Kemal față de Nihan nu cunoaște limite
Faptul că Emir îi va surprinde pe Kemal și Nihan privindu-se în timp ce Kemal se va prezenta consiliului de administrație, îi va adăuga înfrângerii grele suferite bănuiala care îi macină mintea.
El trebuie să scoată la iveală dacă între Kemal și Nihan s-a legat sau nu, din nou, o legătură. Și faptul că Emir va afla de trădarea lui Asu se va adăuga tocmai peste acest cutremur. Atunci când cei doi frați se vor provoca la duel, confruntarea aceasta va avea un rezultat neașteptat.


În timp ce Kemal urmărește înfrângerea pe care l-a făcut pe Emir să o simtă, va crea singur ocazia pentru a rămâne singur cu Nihan. Kemal nu va cunoaște limite nu doar în lupta cu Emir dar și în iubirea față de Nihan. În schimb Nihan este curioasă să afle rezultatul căsătoriei oficiale dintre Kemal și Asu. Kemal mai are o ultimă mutare cu privire la viitorul acestei căsătorii.

La dejunul în familie în timpul căreia se va comunica vestea căsătoriei lui Kemal cu Asu, indentitatea lui Asu se va scurge în presă. Această informative va produce un cutremur în familia Soydere. În timp ce deprimarea lui Asu va fi sfârșitul unei ere, este totodată vestitorul unei epoci întunecate.

Emir va acționa pentru a fi sigur atât de legătura dintre Kemal și Nihan cât și pentru a distruge capcanele pe care Kemal i le întinsese. O dovadă infimă pe care o va găsi Tufan se va transforma într-un atuu foarte mare pentru Emir.

Cutremurele provocate de Kemal vor aduce multe scăpări profunde în tabăra lui Emir și Asu. Atunci când Nihan și Kemal vor începe să investigheze aceste scăpări, aceștia vor descoperi un drum net care se întinde la moartea lui Ozan. Pe de altă parte în ciuda faptului că Zeynep face tot posibilul ca să ascundă relația sa cu Emir, finalul inevitabil care îi așteaptă pe membrii familiei Soydere se va consuma într-un moment neașteptat.

În timp ce Kemal și Nihan se apropie pas cu pas de adevăr în cazul mortii lui Ozan, umbra lui Emir este pe urmele lor. În schimb adevărul care va schimba radical viața lui Kemal stă ascuns într-o minciună care îi fusese spusă acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu