We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 50 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 50 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Kemal se va apropia tot mai mult de aflarea secretului lui Deniz
După ce Kemal își va da seama că persona care se prezentase anterior drept medic a lui Deniz nu este un medic adevărat, acesta își va aprofunda investigația. Probabilitatea că Nihan și Emir i-ar putea ascunde adevărul legat de Deniz îl va face pe Kemal să înceapă să creadă din nou că: “Deniz ar putea fi fata mea?”

În timp ce Nihan încearcă să îi explice lui Emir motivul pentru care este împreună cu Kemal, Deniz va face febră și Vildan o va duce la spital. Chiar și aceasta boală minoră va reprezenta motivul îngrijorării excesive ale lui Emir. Nihan se va speria de atenția sufocantă escaladantă a lui Emir arătată față de Deniz.

Relația dintre Emir și Deniz se va dezvolta cu o viteză mai mare decât s-ar fi imaginat. Această situația o va face pe Nihan să ia una din cele mai importante decizii din viața ei. Însă această decizie nu va trece neobservată de Emir și o va impinge pe Nihan în mijlocul unui dezastru mai mare decât s-ar fi preconizat.

Aflarea relației dintre Zeynep și Emir va zdruncina din temelii familia Soydere. Zeynep este de acum săracă, neajutorată și singură. În aceste momente grele, Emir va fi cel care îi va întinde o mână de ajutor lui Zeynep. Acest ajutor va fi însoțit de un cadou pe care Zeynep îl așteaptă și la care visase de foarte mult timp..

Emir își va da seama de ce anume investigheaza în tranzacțiile de cont ale firmei, ce problema vizează Kemal. Kemal se apropie din ce în ce mai mult de secretul lui Deniz. În timp ce Kemal este pe cale să găsească răspunsul ghicitorii din sufletul său, Emir va lua o decizie al cărui rezultat știe că va fi foarte grav.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu