We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 51 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 51 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Oare Kemal își va putea întâlni fata?
Lecția pe care Kemal i-o va da lui Nihan folosindu-se de Deniz pe marginea prăpastiei, faptul că își va putea pierde fata o vor face pe Nihan să păstreze cu orice preț secretul. În schimb Kemal nu sta liniștit până nu-și va clafica suspiciunile cu ajutorul fotografiilor lui Deniz pe care i le aduse Zeynep. Pentru Kemal lumea va sta pe loc, pentru aflarea adevărului se va transforma în cel mai importat scop al vieții.

Atunci când Kemal se va întâlni cu Nihan, rănile lui Nihan încă sunt proaspete. În ciuda tuturor cruzimilor din viețile lor, dragostea este singurul leac pentru cei doi. Atunci când Nihan se va refugia la Kemal dând impresia că ar vrea să se vindece, Kemal va înțelege că doar prin eforturile sale el va reuși să afle adevărul. El va colabora cu Leyla ca să preleveze o probă  necesară de la Deniz pentru a putea efectua testul de paternitate.

Atunci când Leyla va ajunge lângă Deniz ca să preleveze o probă și Emir își făcuse demult planul. În lupta celor doi dușmani fiecare mutare va avea o replică. Nici Kemal și nici Emir nu vor renunța.

Nihan, care pe de-o parte va simți că  Kemal este foarte aproape de aflarea adevărului și  pe de altă parte va simți respirația lui Emir în ceafa sa, va face tot ce-i va sta în putință pentru a-și proteja fata de acest război rece. Atunci când Kemal va crede că deține adevărul cu privire la Deniz, existența lui Asu va apărea ca un viraj greu în viața lui Kemal.

Atunci când sabiile vor fi scoase din teacă Kemal se va hotărâ să intre în secret în casa lui Emir pentru a preleva, personal, probe de la Deniz. Kemal este dispus chiar să-și riște viața pentru a fi din nou împreunp cu fata sa…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu