We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 52 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 52 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Nihan va fi nevoită să aleagă de partea cui este!
După ce Kemal va afla că Deniz este fiica lui, echilibrele din viața sa se vor cutremura din temelii. Kemal va acționa să ceară socoteală pentru ziele petrecute fără Deniz și minciunile care I se spuseseră.

Tarik care va avea suspiciuni cu privire la legătura dintre Banu și Emir, se va apropia încet-încet de lucrurile pe care nu le știa. Pe de altă parte Zeynep va rămâne și fără locul de muncă, care era singurul ei punct de sprijin. Hakan nu-i va retrage sprijinul lui Zeynep.

În timp ce Hakan va fi încet-încet îndrăgostit de Zeynep, îndepărtarea hotărâtă a lui Zeypnep de Hakan îl va deranja, fără sens, pe Emir. El va ieși în fața lui Zeynep și îi va vedea pe Hakan și Zeynep împreună. Această întâlnire va arăta că echilibrele dintre Zeynep și Emir începuseră să se schimbe.

În schimb Asu va afla despre relația lui Kemal și Nihan și va face o noua mutare care va schimba definitiv destinul tuturor.

Cuprins de sentimente de furie și confuzie Kemal va discuta cu Nihan. Nihan va rămâne neputincioasă în fața furiei mari a lui Kemal. Încrederea lui Nihan în Kemal este nesfârșită și se știe de parte cui este. Însă de cealaltă parte este vorba de viața lui Deniz.

Cu cât Nihan va încerca să îl liniștescă pe Kemal cu atât acesta se va mînia mai mult. El are un singur un singur gând: să o apere pe Deniz și să plece ori cu Nihan ori fără Nihan. Nihan va avea la dispoziție o noapte pentru a-și alegere tabăra în această nouă luptă dintre Kemal și Emir care se va amplifica datorită lui Deniz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu