We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 53 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 53 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Oare Nihan va putea să se salveze?
Drumul pe care îl va alege Kemal ca să o convingă pe Nihan se va finaliza cu un mare coșmar. Nihan se va accidenta grav în urma accidentului suferit. Leyla și Ayhan vor sări în ajutorul lui Kemal care este cuprins de neputință în timp ce femeia iubită se chinuie să supraviețuiască în brațele sale.

Nihan va fi internată în spital însă starea ei este foarte gravă. Kemal și Emir se vor mobiliza separate ca să-i salveze viața lui Nihan. În ciuda mustrărilor de conștiință trăite Kemal va face tot ce-i va sta în putință ca să o salveze pe Nihan. O persoană, la care nu s-ar fi așteptat deloc, le va învia speranțele epuizate.

Din primul moment Emir nu va putea tolera prezența lui Kemal la spital.  Cei doi dusmani eterni își vor mărturisi reciproc cât de departe pot merge în ceea ce o privește pe Nihan. Însă Emir nu se va mulțumi doar cu atât. El va ridica un perete din carne pentru a îl ține pe Kemal departe de Nihan. În schimb Kemal nu va pleca de la spital fără să o vadă și fără să îi țină mâna lui Nihan.

Pe de altă parte toată lumea și în special Leyla vor încerca să îl liniștescă pe Kemal. Ei se vor mobiliza pentru ca Emir și Kemal să nu se confrunte cel puțin până ce Nihan își va reveni.

Atunci când accidentul lui Nihan va fi cercetat Emir va avea bănuiala că Kemal și Nihan petrecuseră o noapte împreună și se va hotărâ să ridice perdeaua misterioasă din spatele acestui accident. Acest efort al lui Asu nu va fi suficinet ca să îl oprească pe Emir.

În timp ce Emir se apropiase de secretele care îi fuseseră ascunse, Kemal va înțelege că furia față de Emir este atât de mare încât l-ar putea omorâ. În schimb Emir este mai furios decât în trecut, atât de mult încât este dispus să îi despartă pentru totdeauna pe Kemal și Nihan.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu