We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 47 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 47 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Din momentul în care Kemal îi va spune lui Nihan că se va însura cu Asu, toate pietrele așezate în jocul lui Emir se vor mișca din loc. În primul rând echilibrul sensibil dintre Nihan și Emir se va zdruncina. În schimb Emir nu va sta liniștit. Pentru a opri întărirea din ce în ce mai puternică a lui Kemal, va pune ochii pe firma pe care Kemal o înființase de la zero .

Geanta, pe care o va vedea în casa lui Tufan  care este identică cu geanta văzută în garderoba lui Asu, îl va face pe Kemal să se apropie, pentru prima data, cu bănuială, de Asu.  Atunci când Kemal va merge pe urma bănuielii, el va avea parte de mari semne de întrebare. În schimb Nihan va trece la acțiune pentru a afla dacă într-adevăr Kemal și Asu se vor căsători sau nu.


Atunci când Nihan și Kemal se vor întâlni, la fel ca întrebările lui Nihan și răspunsurile pe care le va primi vor fi șocante. Fiecare pas făcut de Kemal în ceea ce o privește pe Asu îl va face pe Kemal să se apropie mai mult de legătura sa cu Emir. După implicarea lui Ayhan și Leyla în acest proces, investigatia lui Kemal va avansa în două direcții diferite.

Zeynep va alege o cale neașteptată pentru a scoate la iveală legătura dintre Asu și Emir. Însă atunci când îi va lăsa lui Kemal o dovadă referitoare la legătura dintre Asu și Emir, ea va fi prinsă în apele tulburi ale lui Emir. Atunci când Emir va ieși în fața lui Zeynep pentru a o pedepsi pe aceasta, acesta va fi dărâmat de deschiderea lui Nihan. Parteneriatul perfid dintre Emir și Asu va avea efect atât de sever încât are capacitatea să distrugă toate eforturile lui Kemal.

În timp ce cercul trădării care îl înconjoară se contractă Kemal va face un ultim pas pentru a afla adevărata identitate a lui Asu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu