We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 46 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 46 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
În timp ce Nihan este pe cale să înghețe, Kemal  va bara pericolul îndreptat către tâmpla sa și va ajunge la Nihan. Perioada, care va trece până ce Nihan își va reveni, timpul va sta pe loc pentru Kemal, iar viața se va ascunde sub pleoapele lui Nihan pe care le așteaptă să se deschidă. Atunci când Nihan își va reveni, Kemal își va aminti faptele capcanei nemiloase în care căzuse.

El va fi nevoit mai întâi să scape de polițiști de pe urmele sale și apoi să scape de capcana întinsă de Emir. În timp ce Emir îl preseasă pe Hakan ca să îl prindă imediat pe Kemal, Nihan și Kemal  vor fi zdruncinați de vestea că Asu a vrut să se sinucidă.

În timp ce Kemal și Nihan o duc pe Asu la spital, Kemal le va da ocazia polițiștilor să îl captureze. În timp ce Kemal este înconjurat din cauza unei infracțiuni pe care n-o comisese, el le va face o surpriză tuturor celor care doreau ca el să fie prins.

În timp ce Kemal caută o soluție ca să își demonstreze nevinovăția și Emir va avea de-a face pentru prima dată cu situația “pierderii surorii” cu ocazia încercării de sinucidere a lui Asu. În timp ce se luptă cu acest sentiment din sufletul său Emir va furniza o vulnerabilitate, care nu trebuia în niciul fel furnizată, unei persoane la care nu s-ar fi gândit niciodată.

Mișcarea începută de Nihan pentru a îl salva pe Kemal va conserva bănuielile existente ale lui Emir. Emir nu se va opri până ce nu va primi un răspuns la întrebarea dacă relația dintre Nihan și Kemal a reînceput sau nu. Nihan, care va pune presiune pe Emir, va fi nevoită în premieră să intermedieze în mod conștient o capcană întinsă de Emir împotriva lui Kemal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu