We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 45 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 45 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Încă un secret  va fi aflat: Kemal va afla adevărul referitor la motivul pentru care Nihan trăiește lângă Emir. Sentimentul de ură și răzbunare pe care le simte Nihan față de Emir reprezintă speranța iubirii imposibile a lui Kemal. De acum nu mai poate să renunțe.

 Pânâ când va sosi ziua în care toate poveștile se termină cu un sfârșit fericit Kemal se va lupta în ciuda rezistenței lui Nihan. Pe de altă parte în ciuda faptului că Nihan, care va lăsa deoparte fricile și amenințarea lu Emir, își va dori mai mult, ea nu va putea să se arunce în brațele iubitului. Fiecare pas pe care-l va face la momentul neportivit o va expune pericolului pe Deniz.

Asu va încerca toate căile pentru a îl face pe Kemal să se răzgândească. Chiar dacă “susținătorul”  secret al său s-ar părea să fie Emir, Emir are alte planuri cu privire la Kemal. Faptul că Kemal încearcă să deslușească cazul morții lui Ozan reprezintă un factor de o putere care să tulbure viața lui Emir. Emir nu va risca niciodată acest lucru. El va ridica brațul pentru a îl opri pe Kemal din demersul său. El va pune la cale un plan diabolic pentru ca Kemal să nu tragă o concluzie clară.

Prin metodele sale Nihan va continua să îl caute pe autorul crimei lui Ozan. În schimb Kemal, grație parteneriatului încheiat cu Ayhan va face rost de cea mai sigură pistă care să îl ducă la Emir cu privire la crimă. Pe de altă parte Ayhan va cădea, imprundent, ca victimă în jocul de răzbunare al lui Galip Kozcuoğlu. Perechea formată din Leyla și Ayhan va da primul examen în fața acestui joc.

Chiar dacă Nihan va încerca să stea departe de Kemal, atunci când va urma drumul de scos din inima sa, se va trezi cu Kemal în fața. Ea va deveni dependentă de Kemal cu o bucurie căreia nu se poate opune care vine din interior.

Pentru cei îndrăgostiți noua zi va începe plină de pericole. În timp ce Kemal se apropie cu pași repezi de capcana care i se întinsese Nihan se va apropia, mai mult decât s-ar fi așteptat, de lucrurile pe care Emir încerca să le ascundă.

În timp ce Emir așteaptă ca Kemal să cadă în capcana pe care i-o întinsese, strigătul de ajutor al lui Nihan va ajunge până la Kemal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu