We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 44 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 44 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Kemal și Nihan definitivaseră că moartea lui Ozan fusese cauzată de  o crimă. Însă există o problemă. Oare cum se poate ca această probă pe care o aveau Kemal și Nihan fusese ascunsă de către instituțiile abilitate? Atunci când Kemal se va decide să afle motivul acestui fapt și lui Nihan îi va sosi vestea apariției lui Mujgan. În timp ce Nihan desfășoară o investigație, în foarte mare secret, față de Kemal, ea se va supăra pe amplificarea luptei dintre Kemal și Emir. Pentru Kemal moartea lui Ozan și lupta sa cu Emir sunt două fronturi diferite. Prima confruntare dintre Kemal și Nihan se va datora acestui lucru.


În schimb Emir în loc să răzbune lovitura primită de la Kemal, el va încerca să scape din flăcările care îl înconjuraseră. Procesul, care va începe cu reținerea lui Galip Kozcuoğlu ,va afecta și Holdingul Kozcuoğlu. În timp ce Emir va încerca să țină sub control mai multe fronturi, Kemal deține o informație foarte importantă. Prin intermediul cartușului indiciu al lui Kemal, Emir va începe să caute secretul foarte important pe care nu îl știa referitor la mama sa Mujgan.

Kemal va ieși în calea lui Hakan pentru a-i cere ajutorul cu privire la moartea lui Ozan. Hakan va fi nevoit să facă o alegere foarte grea între Emir și Kemal. Jocul pe care Nihan și Kemal îl vor pune la punct împreună va viza un lucru importanta ascuns de Emir.


Nihan și Kemal se vor întâlni în casa lui Leyla. Sentimentele pe  care le va simți în aceea noapte îl vor face pe Kemal să evalueze din nou decizia sa de a se căsători cu Asu. În schimb Nihan este conștientă că cu cât cei doi (Kemal și Nihan) se ating lucrurile se complică. Nihan va fugi de Kemal dar Kemal nu va renunța. Atunci când se va duce peste Nihan, el va afla un secret pe care Nihan i-l ascunsese. Pentru Kemal care va vedea luminița de la capătul tunelului nu există altă cale decât să se atașeze foarte strâns de Nihan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu