We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 43 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 43 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Kemal are îngrijorări serioase cu privire la decizia lui Nihan de a acționa împreună cu privire la moartea lui Ozan. Aceste îngrijorări se vor proba odată cu punerea în mișcare a lui Emir. Parteneriatul dintre Nihan și Kemal vor avea de-a face din prima clipă cu pericolul ca Emir să afle de acest fapt.
Emir nu va pierde timp pentru a cere socoteală lui Kemal pentru “lecția” pe care i-o aplicase prin intermediul lui Nihan. Toată familia lui Kemal este vizată de Emir. După fiecare mutare a lui Emir, mâna lui se va ridica și mai mult.

Pe de altă parte, agenda care este dovada legăturii nesfârșite dintre Kemal și Nihan, va cădea pe mâna unui membru al familiei Soydere. După evenimentele care vor avea loc se va demosntra că așa cum această agendă este dovada legăturii nesfîrșite dintre Nihan și Kemal tot atât de mult este linia care îl desparte pe Kemal între viață și moarte. Atunci când Nihan își va da seama că agenda lipsește din casă într-o parte fricii trăite de ea la viața fiicei ei și în cealaltă parte va fi viața bărbatului pe care îl iubește.

Investigațiile lui Kemal și Emir se vor intensifica cu scopul de a intra în posesia unei dovezi clare referitor la faptul că Ozan a fost victima unei crime. Atunci când Kemal va afla că cineva investiga cirma o dusese pe Nihan la Zeynep, el își va da seama de marea durere pe care o lăsase Nihan în urma sa. De acum înainte, fiecare pas făcut de Kemal și Nihan în umbra lui Emir  va trebui făcut cu foarte mare atenție.  Kemal va afla într-un mod tragic cât de departe poate merge Emir pentru a-l opri pe acesta (pe Kemal). Kemal  nu îl va lăsa pe Emir în pace,

fără ca acesta să dea socoteală pentru că lupta dintre cei doi îi afectase familia. Kemal, care a descoperit un nou canal pentru a demonstra bănuielile sale cu privire la moartea lui Ozan, se va întâlni cu Nihan. Informațiile noi-nouțe, care vor ieși la iveală cu privire la ziua în care murise Ozan, se vor transforma într-o adevărată probă care va intra în posesia lui Kemal.

Răspunsul pe care îl va da Kemal în fața atacurilor în valuri ale lui Emir  va fi cea mai mare lovitură pe care o va primi familia Kozcuoğlu până în prezent.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu