We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 42 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 42 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Lupta dintre Emir și Kemal se va înteți
În timp ce Kemal îl caută pe cel care îl otrăvise pe Ozan, acesta va avea un mare șoc  atunci când la ultimul punct la care va junge o va vedea în fața sa pe Nihan. În timp ce Nihan va dori să de-a explicații, responsabilul principal al acestei întâlniri va intra pe ușă, adică Emir. Emir monitorizase toate investigația efectutată de Kemal și o chemase, în mod special, pe Nihan în aceea locație și îi va da răspunsul dorit în mod voluntar, respective motivul și repsonsabilul otrăvirii lui Ozan. Kemal este foarte surprins.

Nihan va fi foarte deranjată de faptul că Kemal insistase pe această problemă și îi va spune să îi lase în pace, însă în interiorul lui Ninan apăruse o suspiciune… Aceea că Kemal aflase alte lucruri care într-adevăr  ar putea reprezenta suspiciuni.

Ea va căuta o soluție de a îl întâlni din nou pe Kemal.
După ce Kemal va afla adevărul referitor la otrăvirea lui Ozan, acesta își va continua investigația pe o altă pistă pe care Emir nu o va putea lua în calcul și va avansa cu încă un pas în demersul său. El este conștient că Nihan nu va sta departe de această problemă. Atunci când Nihan va urmări niște indicii, ea va fi zdruncinată de adevărul referitor la Ozan.

În același timp Kemal este foarte sigur că o cârțiță i-a furnizat lui Emir informatia legată de investigația sa. Și descoperirea cârtiței va fi o altă misiune a lui Kemal.
În timp ce Asu se va gândi la propunerea lui Galip, ea este hotărâtă să intre în familie printr-un alt plan.
Vildan va găsi agenda lui Nihan și se va retrage într-o judecată de conștiință. Cele scrise în această agendă sunt adevărul pe care trebuie să îl știe Kemal, adevăr care va începe să macine inima lui Vildan.

Cearta crudă dintre Kemal și Emir va  deveni și mai violentă. Kemal va avansa cu un pas în cearta “de a-i lua totul” lui Emir și va pune la cale un joc în care va afla și Nihan. Acest joc va schimba tot echilibrul evoluției atât a lui Emir cât și a lui Nihan. În timp ce Emir va avea o experiență foarte șocantă, Kemal va da cea mai dură lecție de viață la doi oameni. Problema este dacă una dintre cele două persoane este sau nu Nihan…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu