We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 41 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 41 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Kemal se va apropia foarte mult de aflarea adevarului

Înregistrarea ascultată de Kemal de pe telefon îl va face pe acesta să înțeleagă că moartea lui Ozan nu a fost o sinucidere ci a fost o crimă. De acum a face cunoscut acest lucru este datoria sa față de Nihan și conștiința sa. Datorită unui motiv obligatoriu primul loc în care va acționa va fi Zeynep. Lucrurile pe care Zeynep i le va furniza vor fi periculoase precum minele. Pe de altă parte, fără să știe că Kemal a intrat în posesia înegistrărilor, Emir se va pregăti de mutări și mai dure atunci când Ozan încă este în centrul atenției.

Galip, care va fi deranjat de cesiunea către Nihan a acțiunilor de la grupul de firme Kozcuoğlu, îi va întinde o cursă lui Nihan pentru a-l avertiza pe Emir.  Atunci când Nihan va cădea în această cursă, ea va avea de dat primul examen în fața lui Kemal și inimii, iar apoi în fața lui Emir. În schimb cu cât  Kemal se va apropia de Nihan, relația sa cu Asu va devenii tot mai incercertă.

Atunci când Kemal va începe să îl caute pe invidivul care îl otrăvise pe Ozan și Emir este în situația declanșării unei operațiuni legate de trecut. În acest timp într-un moment neașteptat  investigația lui Kemal va avea de-a face cu obstacolul  unei persoane surpriză. Atunci când Kemal va trece de această persoană , peretele din fața sa se va ridica și se va apropia de adevăr.

Atunci când Nihan va ieși în oraș ca să se distreze cu Eda, trecutul îi va aminti lui Nihan la tot pasul de Kemal și iubirea sa. În aceea seară inimile lui Kemal și Nihan îi vor face să se întâlnească în același loc. Atunci când se vor întâlni, fără apărare, cei doi vor asculta glasului inimii: “pentru totdeauna”

Atunci când Kemal șu Emir vor face ultimele mutări cu privire la omorârea lui Ozan, tot adevărul, care se vede, se va schimba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu