We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 40 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 40 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Fără să știe de jocul lui Emir, după dezamăgirea trăită cu privire la Deniz, Kemal se va aduna foarte repede. El va mări viteza de punere în aplicare a planului de a ruina familia Kozcuoğlu, pe care îl are în minte din ziua de când a fost eliberat din închisoare. El va avea două ținte: prima prestigiul lui Emir și cealaltă să își demonstreze nevinovăția în fața lui Nihan cu privire la moartea lui Ozan.

  Pentru a își atinge obiectivele Kemal va începe o investigație printr- o metodă încurcată care va fi greu de urmărit de către Emir. Și Emir va începe mutările pentru a-i tăia calea lui Kemal. Surprizele pregătite de Kemal lui Emir, vor veni din locuri din care Emir nu s-ar fi așteptat deloc.

Nihan își va continua propriul plan prin alianța cu Leyla. Ea își va așeza prima dinamita, care nu se știe când va exploda, în mijlocul familiei Kozcuoğlu. În acest timp, un pachet care va sosi pe adresa locuinței într-un moment neașteptat  o va face pe Nihan să înceapă o investigație foarte profundă cu privire la Ozan. Acest pachet, care îi va schimba, radical, părerea lui Nihan, îi va aduce din nou față în față pe Kemal și Nihan.

Mustrările de conștiință ale lui Kemal va zdruncina profund părerea lui Nihan față de Kemal. Cinstit vorbind ea este foarte aproape “să îl ierte” pe Kemal... Pe de altă parte Nihan este conștientă că planurile prin care să scape definitiv de Emir pentru fata sa nu trebuie să fie întrerupte.  Ea îi va organzia lui Emir o aniversare surpriză.
În noaptea organizării petrecerii și Kemal va sosi în casa familiei Kozcuoğlu fără să fie invitat având în minte un alt plan.

În momentele în care privirile lui Nihan și Kemal  se vor intersecta de acum înainte, aceștia vor avea de trecut un examen împotriva glasului inimilor lor.
Relația lui Asu și Tufan, care este bazată pe fidelitate, va fi zdrucinată din temelii din cauza unei crize foarte severe. Asu îl va îndepărta pe Tufan de sine. Pentru a o face să plătescă pe Asu,Tufan va acționa să o facă să plătescă la petrecerea surpriză organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Emir.

Petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Emir va reprezenta pentru Kemal noaptea în care va descifra o dilemă importantă din cadrul investigației sale.  Dovada crucială ascunsă cu privire la moartea lui Ozan are forța să îi aducă din nou împreună pe Nihan și Kemal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu