We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 39 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 39 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Kemal care o va vedea pe Deniz în brațele lui Nihan, atunci când va pune bucățile din trecut cap la cap în mintea se va naște o singură întrebare: Oare Deniz ar putea fi fata lui? Lui Kemal îi trebuie o dovadă mai clară decât glasul inimii. Pe altă parte atunci când Emir va înțelege că Kemal are bănuieli cu privire la Deniz își va folosi toate posibilitățile ca să ascundă adevărul.

Nihan își va lua propriile măsuri împotriva luptei dintre Kemal și Emir care se va da din cauza lui Deniz. Ca mamă  va lua decizii foarte importante pentru ca copilul ei să nu aibă de suferit. Ea va încheia o alianță foarte riscantă. Această alianță va schimba total echilibrul dintre Emir și Kemal.

Pe de altă parte Kemal se va duce la casa părintescă ca să o întâlnească pe Zeynep despre care își va da seama că continuă să se întâlnească cu Emir și într-un mod surprinzător va găsi scrisoarea lăsată de Ozan. Conținutul scrisorii îl vor face pe Kemal să aibă dubii pentru prima data cu privire la sinucidearea lui Ozan.

Posibilitatea de a avea un copil cu Nihan îl va face pe Kemal să amâne toate deciziile sale legate de viitor.  În schimb pentru a pune presiune pe Kemal Asu își va atrage familia de partea ei. La finalul nopții pe Kemal și Asu îi va aștepta o confruntare importantă.

Kemal își pune în aplicare planul de a scoate la iveală adevărul. La chermeza organizată de Leyla, în ciuda tuturor piedicilor Kemal se va apropia către “adevărul” despre fata sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu