We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 38 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 38 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Nihan își va recăpăta fata!
Nihan își va recăpăta fata, Deniz. În timp ce Emir va crede că Nihan i se va supune și că își întemeiase un nou rost alături de Nihan, el nu știe despre planul de răzbunare pe termen lung al lui Nihan. În timp ce Nihan caută să își țină fata departe de orice pericol, ea își va începe războiul ale cărei tabere sunt foarte clar cunoscute. În acest război, chiar dacă va spune că de acum nu îl va lăsa pe  Kemal să o bulverseze, ei îi va fi foarte greu să explice propriei inimi că trebuie să stea departe de Kemal.

În schimb Kemal va pregăti arena în care se va confrunta cu adevăratul său dușman după ce va fi eliberat din închisoare. În schimb pereții pe care îi va ridica în jurul inimii sale îi va aminti din nou că nu sunt de netrecut  ori de câte ori o va vedea pe Nihan.

Pe de altă parte deoarece îl ajutase pe Emir, Zeynep va primi prima lovitură dintr-un loc la care nu s-ar fi așteptat. În timp ce Zeynep caută să facă față noilor sale probleme și la ceea ce simte față de Emir, Hakan care îi ieși în față o va impinge pe Zeynep mult înapoi către mustrările de conștiință referitoare la trecutul cu Ozan. Deoarece Hakan deține o “probă” foarte importantă cu privire la ziua în care a decedat Ozan.

Emir va face o înțelegere prin care o va pune pe Asu într-o poziție foarte dificilă față de Kemal. Asu va avea de-a face cu o capcană de care  îi va fi imposibil  să scape.

Și Kemal va avea o surpriză foarte mare pregătită în lumea afacerilor adresată lui Emir. În timp ce Emir va crede că a câștigat, Kemal va începe să scrie din nou regulile jocului. În timp ce scrie aceste reguli, el va avea, din nou, de dus cea mai grea luptă împotriva  lui Nihan. Lupta pe care o va da de inima lui Kemal împotriva minții și furiei va trece mult mai greu decât lupta împotriva lui Emir.

Odată cu mutarea lui Emir, drumurile lui Nihan și Kemal se vor intersecta “întâmplător”. La masa, la care Emir se va așeza în calitate de organizator al jocului, Emir va trăi momente foarte grele datorită atacurilor lui Kemal. Și cutremurele provocate de fiecare pas făcut de trioul Emir, Kemal, Nihan vor fi mari.

Cel mai mare pericol pentru Emir este Kemal care își poate da seama că Deniz este propia sa fată. O va avertiza foarte dur pe Nihan în această privință. Și Nihan este decisă să îl țină pe Kemal departe de Deniz. Reintrarea în viețile lor a lui Kemal este echivalentă cu reînceperea tuturor problemelor și ar însemna punerea în pericol a vieții copilului în războiul dintre Emir și Kemal. În acest sens, chair dacă îi face jurăminte clare lui Emir, nici Nihan și nici Emir nu vor putea să se opună întâlnirii dintre Kemal și Deniz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu