We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 37 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 37 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Atunci când Kemal o va vedea în fața sa pe Nihan, atunci când va face primul pas în libertate, el va îmbrăca “armura”  pe care el o denumise răzbunare. Săgețile pe care le va trage din adevărul exclusiv, care va putea străpunge și trece prin această armură, fără știrea fetei sale Deniz, se vor înfige tot în el. În schimb Nihan în ciuda a tot este constientă că singura persoană care l-ar putea confrunta pe Emir și îi va putea salva fata este Kemal.

Emir este conștient că Kemal și Nihan sunt interesați unul de altul în ciuda faptului că lupta dintre cei doi este aprigă, chiar și atunci când erau dușmani, erau despărțiți. De aceea el va începe un joc subtil folosindu-se de Deniz pentru a o surprinde în flagrant pe Nihan. La fiecare mutare pe care o va face Nihan va trebui să lupte împotriva atât a sentimentelor sale cât și împotriva influenței numelui de familie Kozcuoğlu.

Pentru Kemal vremea să ceară socoteală pentru nedreptățile și durerea trăită va sosi din prima zi. Atacurile consecutive venite din partea lui Kemal vor fi diferite de atacurile clasice.
Atunci când Nihan și Kemal se vor întâlni după luni pe vârful pentru zmee, se va consuma o confruntare al cărui efect va dura foarte mult timp.

Anotimpurile care vor trece pentru Nihan și Kemal nu amplificaseră doar minciunile pe care și le spuseseră dar și împinseseră în adânc și iubirea lor. Iubirea lor resetată de timp este acum o  armă pe care o folosește unul împotriva celuilalt.  Ruleta pe care o juca Kemal va avea ca țintă mândria cât inima lui Nihan. Nihan va avea de luat decizia cea mai grea și dureroasă din viața sa în schimbul vieții fetei ei.

Huseyin va considerea dejunul dat în cinstea eliberării lui Kemal o ocazie pentru a își reuni familia. Ieșind din încercuirea din jurul lor , atât Tarik cât și Zeynep nu vor dori să participe la acest dejun. Însă nu va fi posibil ca să fugă. Fără să știe că se află chiar în mijlocul destinului lui Nihan și Kemal, Zeynep se va hotărâ să își înfrunte fratele mai mare. Înfruntarea lui Kemal cu frații săi va da primul semnal al adâncirii și mai profunde a problemelor din familia Soydere.

Cu scopul de a-și recăpăta fata Nihan, care este hotărâtă să nu se predea lui Emir, va lua o decizie în care este implicat și Kemal. În timp ce această decizie este cel mai important examen al iubirii interzise a lui Kemal și Nihan, totodată această decizie va declanșa focul care se aprinde din cenușa celor doi iubiți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu