We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 36 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 36 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Kemal și Nihan, cei doi îndrăgostiți care nu-și doresc altceva decât să fie din nou împreună, vor fi azvârliți departe unul de altul de durerea trăită. În timp ce Kemal va da socoteală pentru sângele care îi murdărise mâinile, la spital Nihan va mai avea de rezistat în fața unei noi dureri provocate de vestea morții fratelui. În timp ce Emir se luptă să supraviețuiască, Galip va lua o decizie ireversibilă.

Zeynep, căreia îi va frică ca nu cumva să se afle despre relația sa cu Emir, va cădea pradă temerilor. Ea va acționa ca să fugă de familia sa și de fapte. Însă nu va putea opri colapsul care o așteaptă.
În ziua judecății, în timp ce toată lumea se gândea că Kemal va fi judecat în libertate, Glaip nu se va sfii să își folosească forța pentru a schimba cursul dreptății. Însă destinul lui Kemal  va fi schimbat de declarația unui martor neașteptat.


După intervenția grea pe care o avea, Emir își va reveni în mijlocul șocului vieții sale. Kemal lăsate moștenire o bo*bă pregătită să explodeze în viitorul lui Emir. Pe de altă parte emir este conștient că odată cu moartea lui Ozan, el numai are niciun motiv pentru a o ține pe Nihan lângă el. Pentru a o opri pe Nihan să îl părăsească, el își va folosi cel important atuu.

Moartea lui Ozan care s-a dorit a se considera o sinucidere va naște semne de întrebare odată ce fotografiile private ale lui Zeynep și Emir vor ajunge pe mâinile comisarului Hakan.  Atunci când comisarul Hakan  va începe să investigheze cazul el va descoperi o persoană la care nu sar fi așteptat.

În timp ce Kemal se luptă să supraviețuiască într-o lume pe care nu o cunoaște, el încearcă să facă față pericolelor venite din partea lui Emir și Galip. În acest timp venirea la închisoare a lui Nihan pentru a îl vedea pe Kemal, va provoca demoralizarea lui Kemal.

Nihan, care știe că trebuie să își apere cu orice preț bebelușul de Emir, va lua o decizie foarte grea. Însă singurul obstacol din fața lui Nihan nu este doar Emir. Mutarea importantă făcută de Asu va de peste cap toate planurile lui Nihan.

Perioada de izolare petrecută departe de toată lumea în închisoare îl va învăța pe Kemal că sosise momentul că trebuie să își facă singur dreptate. Atunci când după o lungă perioadă Kemal va face primul pas în libertate, el va da primul examen în fața iubirii sale, cea mai mare slăbiciune din viața sa.
* - m

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu