We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 35 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 35 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Oare Nihan este însărcinată?
Leșinul lui Nihan il va face pe  Kemal să aibă mari bănuieli. El va dori să afle motivul leșinului. Pe de altă parte reflectarea semnului de întrebare din mintea lui Nihan  asupra lui Emir va fi traumatică. Dacă Nihan ar fi însărcinată, nașterea bebelușului va fi imposibilă atât pentru Kemal cât și pentru Asu. Pentru cei doi dușmani sosise vremea să se lupte de aceeași parte a baricadei.

Noaptea logodnei lui Kemal și Asu se va finaliza la judecătorie după ce Ozan și Zeynep vor fi reținuțu de către polițiști. Tocmai precum planificase Emir, Ozan va fi judecat de judecatorul de serviciu și se va decide judecare sa în stare de arest. Fără să știe de bănuielile lui Nihan, Kemal va începe să investigheze cum și cu ce judecată Ozan și Zeynep făcuseră această greșeală. Persoana, care îi va ieși în față după ce va urma pas cu pas urma bănuielilor sale, nu îl va surprinde deloc.

Însă legătura pe care Emir o va lega cu frații săi are calitatea de a schimba toată viața lui Kemal. De această data Kemal care nu va mai lua în considerare iubirea frățească care îl orbise, va ieși altfel în fața lui Zeynep.

Plicul, care va trimis lui Ozan în timp ce era în arest, va reprezenta un element de cotitură din viața sa. Atacurile pe care le începe Ozan vor ajunge la un nivel de periculozitate de neoprit. Pe de altă parte legătura dintre Emir și Asu, îl va face pe Galip să aibă semne de întrebare în minte. Pentru a clarifica aceste semne de întrebare Galip trebuie să îl găsească pe Hakki.

Fără ca iubirea ce o simt unul față de altul Kemal și Nihan să scadă în vreun fel, ei vor trăi departe unul față de altul momentul de cotitură cel mai important din viața lor.  Hotărârile importate pe care lor lua fiecare dintre cei doi, vor trasa viitorul acestei iubiri. La sfârșitul zilei, iubirea interzisă dintre Kemal și Nihan va avea de trecut cel mai greu examen  de până acum .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu