We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 34 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 34 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragosteinfinita
Kemal și Asu se vor logodi!
Efectul secretului pe care la aruncat pe piață Asu pentru a scăpa din mîinile lui Emir va căpăta din primul moment dimensiuni neașteptate.  Nihan va lua cea mai grea decizie din viața sa pentru a salva viața persoanei iubite. Kemal va avea o confruntare, care nu va avea cale de întoarcere, cu Emir și Nihan. Cel mai mare perdant al acestei confruntări va fi Nihan.

În ciuda marilor eforturi ale lui Asu furia lui Kemal nu se va atenua. Atunci când va ajunge în fața lui Kemal, Zeynep va da un important examen.  Pe de altă parte reglarea de conturi dintre Nihan și Emir se va  afla și Ozan.

Echilibrele modificate îl vor face pe Emir să pună la cale un plan nou nouț și important care să rezolve toate problemele și se va așeza din nou la masa negocierii cu Asu. În schimb,în baza recomandărilor lui Zeynep, Ozan va lua cea mai greșită decizie din viața sa.

Odată cu ultimul eveniment petrecut, ruptura dintre Kemal și Nihan, care va începe cu reîntoarcerea lui Nihan la Emir, se va transforma într-o mare prăpastie. Sosise momentul ca să o scoată din viața sa pe Nihan. Fără să știe că Asu duce o luptă cu viața ei, Kemal se va hotărâ să își întemeieze o familie alături de Asu.

Atunci când Nihan va afla această veste, ea va suporta foarte greu acest fapt. Chiar și aerul inspirit de ea va reprezenta vânt pentru focul care începuse să ardă în interiorul ei. În schimb atunci când Kemal și Nihan vor veni față în față, în ciuda iubirii interzise din sufletele lor, ei se află foarte departe unul față de altul.

Pentru a-și finaliza planul Kemal va face ultima mutare în noaptea logodnei lui Kemal. În timp ce Asu va simți umbra lui Emir în cea mai fericită zi din viața sa. Înainte să se logodească cu Asu, Kemal va avea o discuție cu Nihan.  Chiar dacă ei vor crede că și-au luat rămas bun, destinul lor nu-I va despărți deloc.

În timp ce iubirea interzisă dintre Kemal și Nihan  va avea de trecut un nou obstacol în noaptea logodnei lui Kemal cu Asu, vântul care anunță că furtuna cea mare se apropie, începuse să bată de mult timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu