We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 33 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 33 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Emir se află după gratii!
În sfârșit perdeaua de ceață, care acopera de ani de zile “aceea noapte”, va începe să se întredeschidă. Acum Nihan este mai supărată ca oricând pe Kemal care făcuse o primă mișcare. În schimb Kemal va începe să aștepte încrezător că în sfârșit Emir și Ozan vor răspunde în fața legii. Asu va fi persoana cea mai puțin interesată de reținerea lui Emir și Ozan. Hakki, care o va vedea în față pe Asu, va avea un șoc mai mare decât a lui Asu.

Familiile și avocații se vor mobiliza pentru Emir și Ozan. În timp ce pentru Emir vor începe clipe grele de care fugise toată viața, aflat după gratii Emir își va împrospăta jurământul de răzbunare. Imediat ce va fi eliberat el îi va cere socoteală surorii sale. Dacă Asu ar dori să scape, ea va fi nevoită să ia de la unchiul său stickurile.

Kemal va avea de-a face cu furia lui Nihan, care este un rezultat al procesului declanșat de acesta. Atunci când Nihan, cuprinsă de furie, îi va ieși în cale lui Kemal în fața, ea îi va cere socoteală cu privire la viața lui Ozan, care este cel mai de preț  lucru din viața ei. Chiar dacă Kemal va încerca să îi explice că probleme lui nu este nici cu Nihan și nici cu Ozan ci doar a îi face pe cei din familia Kozcuoğlu să plătească, furia și supărarea lui Nihan se pare că nu va trece așa de ușor.

Asu ,care știe că eliberarea lui Emir este iminentă, va găsi soluția de a se va refugia la Kemal, singurul loc unde ar fi putut să se ascundă. Asu, care va încerca să se ascundă de Emir sub aripile lui Kemal, nu știe ceea ce o așteaptă. Fiecare clipă care va trece fără ca ea să intre în posesia stickurilor, mâinile lui Emir se vor apropia cu încă un pas.

În timp ce Ozan trece prin momente grele în arest și Zeynep, aflată în libertate, va fi în obiectivul bănuielilor lui Nihan. Nihan este mai insistentă ca niciodată în ceea ce privesc bănuielile cu privire la Zeynep. Atunci când Zeynep, care va scăpa din mâinile lui Nihan datorită lui Asu, își va negocia viitorul cu Emir, și nu va tine cont de nimeni.

Sfîrșitul zilei va aduce cu ea și confruntări inevitabile.  Atunci când Asu și Emir vor rămâne între patru ochi, momentul confruntării nu se va întrezări doar pentru cei doi ci și pentru Kemal și Nihan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu