We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 32 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 32 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Kemal va lua decizii capitale!
Kemal va deschide calea unei investigații prin anunțarea la poliție a crimei care s-a petrecut în fața lor. Emir este foarte sigur că va putea rezolva această investigație înainte ca aceasta să se complice, iar el are în cap două necunoscute. Prima: Cine este fratele lui? A doua: Ce căutau Kemal și Nihan  în acel loc? Chiar dacă Nihan îi va explica lui Emir că prezența lui Kemal în acel loc nu depinsese de ea, crezând că Nihan a încălcat înțelegerea lor, Emir îi va pregăti o pedeapsă periculoasă lui Nihan.

Jocul lui Emir îl va scoate din sărite și pe Kemal. De acum înainte orice s-ar întâmpla el nu va sta. În schimb Nihan care va simți că Kemal este dispus să facă orice,  ea va face tot posibilul să ajungă la Kemal.
În schimb Asu, după șocul provocat de Emir, fără să știe de cele întâmplate, se va refugia la unchiul său. Hakki nu îi va spune lui Asu adevărul. Din contră el o sperie și mai mult pe Asu. El îi va propune lui Asu cea mai periculoasă parte a planurilor de răzbunare.

Kemal este convins că trebuie să îl găsească pe șantajist adică pe fratele lui Emir pentru a scoate la iveală toate infracțiunile pe care a reușit să le ascundă până în ziua de azi de Emir în legătură cu “aceea noapte”. Pentru a îi transmite un mesaj șantajistului el se va duce la Tufan, iar atunci când Tufam va transmite lui Asu mesajul lui Kemal, toate echilibrele vor fi date peste cap.

Pregătirile petrecerii de caritate, pe care Nihan și Leyla o vor organiza, nu vor facilita doar ca Nihan și Kemal să fie împreună ci și vor face ca Emir și Kemal să se confrunte.
Zeynep, care se va refugia la Kemal de mânia lui Emir, va pregăti un mare plan cu privire la reîntoarcerea ei acasă. În ciuda  tuturor presiunilor și bănuielilor asupra sa, ea o va aborda în primul rând pe Vildan. Apoi următorul obiectiv al ei va fi Ozan.

În timp ce Emir și-a pus în mișcare toate posibilitățile pentru a își găsi fratele, un telefon surpriză îi va promite că îi va da fratele. Petrecerea de caritate va reprezenta un moment de schimbare pentru toată lumea. Deoarece în aceea noapte operațiunea  începută de Kemal se va finaliza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu