We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 31 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 31 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Cursa întinsă de Tufan lui Emir pentru a se justifica față de Asu vor atrage atât atenția lui Kemal cât și cea a lui Emir către șantajist. Atunci când se va primi vestea accidentului, în ciuda supărării lui Kemal, inima acestuia va fi cuprinsă de frică. Kemal va începe să investigheze cine a stricat autoturismul lui Nihan, iar Emir va începe să investigheze cine a vrut să îl omoare.

Pentru a îi atrage atenția lui Emir Asu îi va cere ajutorul lui Zeynep. Atunci când Emir va ieși în fața lui Asu, pentru a putea primi răspunsurile dorite la întrebările sale, el va trebui să treacă de Kemal. Cei doi, care și-au jurat dușmănie, se vor confrunta ori câte ori au ocazia. De acum lupta dintre ei este mai aprigă.

Zeynep își va salva bebelușul cu ajutorul lui Asu însă pentru a-și garanta viața va face un alt plan. Ea va părăsi casa și se va refugia sub aripile lui Kemal. Pe de-o parte Sezin, pe de altă parte familia Soydere se vor tulbura datorită acestei hotărâri a lui Zeynep. Cu această mutare, Zeynep nu va putea să scape de bănuielile lui Nihan. Nihan este decisă să afle motivul neliniștii pe care o simte față de Emir și Zeynep.

Cu cât Kemal va încerca să stea departe de Nihan, cu atît drumurile lor vor continua să se intersecteze.  Chiar dacă supărarea și furia lui Kemal vor face un zid greu de trecut între el și Nihan, toată atenția lui se va îndrepta tot spre Nihan. Ruptura, care începuse de la capacana lui Tufan, va fi aprofundată de-a binelea de investigațiile lui Kemal și Emir. Pentru a nu fi deconspirat, fără să îi spună lui Asu, Hakki va face o alegere foarte riscantă.

Atunci când Emir și Nihan se vor trezi în mijlocul pericolului,  Kemal va fi lângă Nihan ca un înger păzitor. În timp ce Kader va crea noi probleme în viața lui Nihan și Kemal, evenimentele care vor avea loc vor căpăta dimensiuni la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu