We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 30 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 30 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
După ce Zeynep va fi surprinsă în dormitorul lui Emir, ea va fi pusă sub presiune mai întâi de întrebările lui Nihan apoi de cele ale lui Kemal. Ea nu va putea să scape din această situație așa de ușor ca altă data. În timp ce Kemal nu trecuse peste șocul cu privire la Zeynep va fi dărămat de efectul de a îi vedea pe Nihan și Emir în aceeași cameră. De acum înainte Kemal își va repara durerea din suflet prin furia sa.

În acest timp, față de cele trăite Leyla va dori să deschidă o fereastră nouă lui Kemal. Ea crede că trebuie să-și îndrepte sufletul și privirea către altă direcție.  Nihan va intra în lumea afacerilor.
Bănuielile lui Nihan cu privire la Zeynep se înmulțesc tot mai mult.

Cu cât Zeynep îi atrage atenția lui Nihan  tot așa lui Emir îi este frică să nu o piardă pe Nihan, în timp ce este foarte aproape de a o recuceri. El este foarte aproape să nu-și mai respecte promisiunea față de Zeynep. Kemal este deranjat de prezența ei în jurul lui Nihan. De acum înainte el nu va putea  să își controleze furia.

 În schimb Nihan va fi nevoită să privească, inevitabil, apropierea dintre Kemal și Asu. În timp ce Emir și Nihan își continua jocul căsniciei fericite, la sfârșitul zilei toate  întrebările lui Kemal cu referire la căsnicia celor doi se vor epuiza definitiv.

Atunci când Emir va lua decizia definitivă cu privire la Zeynep, Zeynep îi va cere ajutorul doar lui Kemal. În același timp și pentru Emir și Nihan ziua va lua altă turnură. Fără să știe de pericolul care îi așteaptă ei vor fi atrași într-o capcana în care vor avea mâinile și picioarele legate (vor fi neputincioși).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu