We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 29 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 29 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Oare cum se va sfârși răfuiala dintre Kemal și Emir?

Emir, care îl va vedea pe Kemal cu arma în mână în spatiul secret, va avea de luat o decizie foarte grea. El va fi nevoit oricum să accepte propunerea lui Kemal de a încheia socotelile.  Kemal și Emir vor juca ruleta cu “motiv turcesc” având regulile stabilite de Kemal și vor trage unul în altul. Acestui joc de noroc îi va supraviețui doar o persoană. Fără să știe că Kemal se află în aceeași casă  cu Nihan....

După aceea noapte, Kemal va demonstra lui Nihan, lui Emir și tuturor că Emir a făcut-o pe Nihan să se întoarcă cu forța. El va începe să cerceteze cu ce a șantajat-o Emir pe Nihan. În timpul absetei sale, Kemal  va da peste una dintre cele mai importante persoane cheie.

În acest timp Vildan va uita, repede, de cuvântul dat în schimbul reîntoarcerii la Ozan și pune presiune pe  Zeynep referitor la bănuielile față de Zeynep. În schimb Zeynep îl va folosi din nou pe Ozan ca o cale de scăpare și o va pedepsi pe Vildan îndrumând-o pe Vildan spre un lucru pe care VIldan nu îl dorește deloc. În cinstea sosirii bebelușului, Vildan se va împăca cu mama și tatăl lui Zeynep și va organiza un dejun.

 În ciuda faptului că Hüseyin și Fehime vor refuza în primă fază, faptul că fiica lor este însărcinată îi va îmbuna. Însă ei au două condiții, dejunu să nu  fie organizat în casa familiei Sezin ci în spațiul lor, în grădina lor modestă, iar Nihan și Emir nu vor participa, sub nicio formă, la acest dejun. Vildan va accepta.

În timp ce investigația lui Kemal continuă, în baza înțelegerii sale cu Emir și Nihan este nevoită să continue jocul în schimbul vieții lui Kemal.  Emir care nu știe nimic despre dejun, va afla într-un mod surprinzător despre dejun și astfel va inventa o noapte în care Nihan să-și poată juca rolul cel mai credibil.

Nihan va juca cel mai greu joc privindu-l în ochi pe Kemal în casa familiei lui Kemal în care nu a fost dorită niciodată și mai mult în fața întregii familii a lui Kemal, a Leylei și a lui Asu. Singura scăpare a lui Nihan din aceea seară va fi să îl facă pe Kemal aibă de-a face cu o scenă, la care acesta nu s-ar fi așteptat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu