We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 28 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 28 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Atunci când Emir va ieși în fața lui Nihan, Nihan va înțelege că temerile nu au fost fără temei. Emir nu va renunța să fie partea negativă a acestei iubiri. El își va etala toate atuurile. Neputința va cuprinde ca o buclă gâtul lui Nihan. Ea trebuie să facă o alegere. Iubirea este mai mare decât reuniunea. Însă are o singură condiție.

Atunci când Kemal se va întoarce acasă nu o va găsi pe Nihan precum o lăsase. În tristețea de pe fața lui Nihan sunt urmele minutelor care trecuseră în lipsa sa. Chiar dacă Nihan va încerca să ascundă, ea nu va putea să îl împiedice pe Kemal să îl bănuie pe Emir.

În timp ce Kemal va face tot ce îi va sta în putere să îndepărteze norii de pe fața lui Nihan. Emir va petrece cele mai grele ore din viața sa așteptând. Pe de altă parte Kemal și Nihan vor petrece împreună o zi pe care nu vor putea să o uite până la sfârșitul vieții.

Pare de neimaginat cum Nihan stă cu încredere și fără să cedeze în ceea ce privește reîntoarcerea ei în prizoneriat după ce trecuse atâta vreme între timp.

Atunci când jocul pus la cale de Emir, în secret, va începe, Kemal se va gândi la altă modalitate mai eficientă decât să o convingă pe Nihan. El va acționa să pună punct dușmăniei veșnice față de Emir.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu