We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 27 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 27 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Oare Kemal și Nihan vor putea fi fericiți?

În timp ce Kemal și Nihan își vor începe noua viață, Emir își va de seama, în scurt timp, de lipsa lui Nihan și va înnebuni de furie. În timp ce lui Nihan nu-i vine să creadă că au fugit, pe de altă parte ea este cu gândul la Ozan. Însă Kemal se gândise și la acest aspect. Fuga lui Kemal și Nihan de Emir va reprezenta și pentru Ozan o pagină nouă din viața sa.

Vestea fugii lui Kemal și Nihan se va răspândi și în sânul familiilor. În timp ce Leyla, care îi va anunța pe Hüseyin și Fehime, face eforturi pentru ca aceștia să îl înțeleagă pe Kemal, în tabăra lui Vildan și Onder  intensitatea acestei vești coroborată și cu dispariția lui Ozan va avea un efect dublu.

În timp ce Emir o caută înnebunit peste tot pe Nihan, Nihan este fericită așa cum nu fusese niciodată în viața sa. Însă Kemal a prevăzut că Emir nu-i va lăsa în pace. Însă timpul care trebuie să curgă în favoarea lui Kemal și Nihan, va începe să se scurgă într-un mod la care Kemal nu se aștepta. Pe cât de fericită este Nihan, aceasta este tot atât de neliniștită. În timp ce familiile încearcă să facă față situației. Asu va fi dărămată când ca afla că Kemal a plecat.

Kemal va face tot ce-i va sta în putință pentru a îi înlătura neliniștea lui Nihan. Ei trăiesc cele mai fericite momente din viața lor chiar dacă Nihan este cuprinsă de temeri. În acest timp toate căile de atac ale lui Emir pentru a îi găsi pe Kemal Și Nihan se vor închide, iar Emir va deveni din ce în ce mai neputincios.

Mai rămăsese foarte puțin timp pentru ca Kemal Și Nihan să părăsească țara și să devină liberi. În timp ce cei doi numără orele până ce vor scăpa definitive de Emir, ei vor avea de trecut încă un  obstacol pe care nu îl luaseră deloc în calcul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu