We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 26 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 26 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Nihan se luptă ca să supraviețuiască!

După ce Nihan se va arunca în gol, atât Kemal cât și Emir vor fi șocați de gest. Kemal, Emir și apoi toată familia vor merge de grabă la spital. În timp ce Nihan se luptă să supraviețuiască, Kemal este hotărât să intre lângă Nihan măcar o singură dată.

În timp ce Emir așteaptă nepuntincios dacă Nihan va supraviețui sau nu, paparazi care scriseseră o știre care fusese publicată în ziar cu privire la aspectul că Nihan și Kemal trăiesc o iubire interzisă intraseră și ei în posesia veștii în legărura cu Nihan și se adunaseră în fața spitalului. După știrile legate de trădare, întrebarea “Oare Nihan s-a sinucis sau a căzut accidental ?” este de acum de actualitate.

Posibilitatea de a o pierde pe Nihan nu îl va cuprinde doar în tristețe pe Kemal, ci totodată îi va amplifica durerea și furia. Pe de altă parte și furia lui Emir față de Kemal, pe care îl vede ca responsabil al tuturor lucrurilor petrecute, nu se va atenua. Înt-un final își va pierde controlul și va avea o explozie de furie care se va finalize la secția de poliție.

Kemal va crede până la final că Nihan își va deschide ochii. Dacă Nihan își va deschide ochii, el este decis ca să nu o mai trimită, de acum înainte, lângă Emir pe aceasta.

De asemenea Kemal inteționează să îi ceară socoteală lui Emir pentru toate cele întâmplate. De aceea locația pe care o va alege pentru acest lucru va găzdui începutul unei noi perioade atât pentru Emir cât și pentru Kemal.

Dacă Nihan își va reveni, Kemal va conferi, în premieră, o direcție poveștii dintre Kemal și Nihan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu