We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 25 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 25 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Iubirea dintre Nihan și Kemal nu cunoaște limite!
Scrisoarea care va sosi de la Asu, sora lui Emir, va avea efectul dorit asupra lui Kemal și Kemal va pune punct căutării începute. În schimb, cu ajutorul notei lăsate lîngă mama sa, Emir va înțelege că sora sa și șantajistul sunt una și aceeași personă și dușmănia sa se va dubla. Pe de altă parte, odată ce Asu va avea răspuns la întrebările legate de trecut, persoana misterioasă din spatele acestui episode de răzbunare va ieși la iveală.

În timp ce Nihan și Kemal numără zilele până când vor fi împreună, intrarea în posesie a întregii înregistrări de către Kemal va da peste cap toate echilibrele. Emir va demonstra printr-un mare șoc că Ozan este adevăratul criminal.

Odată cu clarificarea faptului că Ozan este criminalul, Kemal și Nihan vor avea, separate, un mare șoc și vor trăi o mare tristețe. În schimb indiferent de adevărul legat de “aceea noapte”, singurul lucru pe care nu îl va lua în calcul Emir va fi dimensiunea iubirii, care contează cu adevărat, dintre Nihan și Kemal.  In iubire nu exita renuntare. Atâta timp cît Kemal va trăi, Nihan va avea o speranță de scăpare.

Atunci când Nihan se va întoarce la Emir, de acum pe ea o așteaptă o viață cu reguli mai grele și mai clare. În ciuda tuturor restricțiilor, inima lui Nihan va bate doar lîngă Kemal. Cu prima ocazie ea va alerga la el. Nici Kemal nu va putea să se opună când Nihan îl va pune în fața faptului împlinit lui. În orele petrecute împreună vor da cea mai mare luptă cu atracția lor.

Emir va înnebuni cînd va fi martor la iubirea care nu cunoaște limite dintre Nihan și Kemal. El va fi prizonierul furiei sale și va lua o decizie unilaterală. El va dori ca ei să devină un cuplu adevărat după ce va pune punct căsătoriei forțate. Atunci când Kemal  va ieși în fața lui Emir pentru a îl împiedica pe acesta ca să îi facă vreun rău lui Nihan, Nihan va alege o modalitate periculoasă pentru a ieși din acest impas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu