We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 24 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 24 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
După ce va viziona imaginile puse la dispoziție Emir va dori să se opună plecării lui Nihan dar Nihan este decisă să îl părăsească pe Emir. În acest proces în care vor să pună punct acestui joc împreună cu Kemal, ei vor face primul pas însă Emir, printr-un mic joc îi va aminti lui Nihan obligațiile sale.

Chiar dacă Nihan va fi tulburată, în ciuda familiei sale ea nu se întoarce din drumul ei. Ea îi propusese să demonstreze tuturor nevinovăția lui Ozan. În timp ce Emir caută să găsească o modalitate sigură pentru a o opri pe Nihan, relația lui Emir cu Kemal se va tensiona de-a binelea.

Nihan și Kemal par să se fi născut a doua oară grație speranței că într-o zi vor fi din nou împreună. Din nou cel mai important susținător al lor este Leyla dar și ea este neliniștită de ceea ce poate să îi facă Emir.

În timp ce pe de-o parte Kemal caută să afle cine este persoana, care îl șantajase și Emir va pune presiune pe Tufan în legătură că acesta ar putea fi fratele său. Pănă ce Emir va fi sigur de adevăr, pe Tufan îl vor aștepta zile grele. În schimb Galip este încă supărat pe Kemal pentru că acesta divulgase secretele familiei. Această supărare îl va face să se răzbune pe familia lui Kemal.

Dorința lui Nihan de  a divorța de Emir va crea multă zarvă în casă. Întimp ce Ozan întoarce, în mod clar, spatele lui Nihan, Zeynep va fi și mai curioasă cu privire la marele mister din casă.

Atunci cînd va dori să se apropie de Emir, de această data Emir nu va fi în stare să o vadă pe Zeynep. Zeynep va înțelege încă o dată că dacă Nihan va pleca, ea îl va pierde încă o data pe Emir. La fel ca și Nihan, Kemal este în așteptarea zilei ân care vor fi împreună. Asu care va observa acest lucru va intra în panică și se va duce de grabă la Fehime. Ea este dispusă să facă orice pentru a îi împiedica pe cei doi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu