We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 23 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 23 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Pachetul surpiză care va sosi pe numele lui Nihan!

Emir va fi tulburat de ceea ce va afla de la Kemal și va fi nevoit să-și înfrunte trecutul traumatic. El se va certa cu Galip. Galip nu va putea nega o mare parte din fapte. El îi va enumera lui Emir propriile explicații. În schimb Emir va trece la acțiune pentru a afla anumite fapte pe care Galip i le ascunsese.  Cu privire la întrebarea: Cine este fratele meu?, primul suspect care îi va veni în minte va fi Tufan. Emir este pe urmele dovezilor clare cu privire la trecutul ascuns.

În schimb Kemal nu se va mulțumi doar cu a privi efectul pe care îl va avea bo*ba pusă în fața lui Emir. Și Kemal va începe o cercetare referitoare la identitatea fratelui său. În același timp Kemal se luptă cu sentimentele negre care se ridică pentru că nu poate să le controleze.

În secret față de Kemal, Nihan va începe să cerceteze “aceea noapte”. Ea este decisă să găsească înregistrarea de care amintise Taner, dar fără să treacă prea mult timp drumurile lui Kemal și Nihan se vor intersecta din nou. Secretul care îi despărțise, în aceste zile va reprezent un nou care îi va uni. Chiar dacă vor dori ei nu vor putea să se despartă.

În timp ce pentru prima data Emir trăiește confuzia datorată pierderii echilibrului și a controlului, Zeynep este decisă să folosească această confuzie a atenției în favoarea sa. Sprijinul pe care îl va primi Zeynep de la Asu,  o va face pe Zeynep să se comporte mai îndrâzneț. O nouă evoluție care va avea loc între Emir și Zeynep va fi indiciul că echilibrele în casă vor începe să se modifice.

În acest timp un pacet care va sosi pe numele lui Nihan, va schimba prioritățile cotidiene ale  lui Nihan și Kemal. Acest pachet promite cheia spre libertate a lui Nihan și Kemal. Ei vor face, împreună, un pas ireversibil pentru a-și întemeia viitorul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu