We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 22 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 22 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Oare trecutul întunecat al lui Emir va ieși la iveală?

Kemal, care va afla că fratele său mai mare este criminal, va lua cea mai importantă hotărâre din viața sa. Din acel moment va începe cel mai important examen al lui Kemal cu familia sa. Kemal și familia vor fi examinați separat pentru corectitudine, conștiință și dreptate.
Nihan este persoana care îl va înțelege cel mai bine pe Kemal în acest proces. Ca și iubirea lor imposibilă și rănile lor sunt aceleași. Răutatea începută de Emir pentru a îi îndepărta unul de celălalt pe Nihan și Kemal se va sfîrși cu un zâmbet și drumurile lor se vor uni.

Odată cu reținerea lui Tarik, de fiecare data când va avea ocazia Emir Kozcuoğlu va căuta să deschidă noi fronturi împotriva lui Kemal. Îi va folosi familia pentru a îl răni pe Kemal. Însă Emir nu știe de transformarea pe care focul pe care îl va aprinde îl va provoca la Kemal. Kemal se va decide ca să îl rănească pe cel mai mare dușman al său cu propria armă. De acum, nu trebuie deslușită doar “aceea noapte”. Și Emir  are un trecut neștiut.

Vildan care este hotărâtă să nu fie de acord cu căsătoria dintre Zeynep și Ozan, va încerca intr-un mod diferit pentru a o scoate pe Vildan din viețile lor. Vildan se va apropia pas cu pas de adevăratul motiv pentru care Zeynep se măritase cu fiul ei. De acum pentru Zeynep în aceea vilă zilele vor trece cu pistolul la tâmplă. Când Kemal va începe să afle marele secret din viața lui Emir, alături de el vor fi și Nihan cu Zehir. Fiecare urmă care va fi descoperită de cei trei va întrezări aflarea unui sectre nou și mai important.

Într-un moment în care Emir va crede că l-a îngenunchiat pe Kemal, cutremurul pe care îl va provoca Kemal va schimba capital echilibrele dintre cei doi dușmani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu