We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 21 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 21 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Nihan va lua o decizie cu privire la viața lui Kemal

Kemal și Nihan trăiesc beția revederii în integritate. Însă faptele nu le vor da voie ca fericirea lor să țină mult. Vremea revederii este de fapt vremea despățirii. În timp ce Emir va ordona omorârea lui Taner, Nihan se va întoarce acasă. Explozia inevitabilă care avusese loc în lipsa lui Nihan în casa încordată, va deschide calea unei noi vieți pentru Zeynep. Zeynep își va propune să deslușească rețeaua de relații din această  casă.

Salvarea lui Nihan de către Kemal va alimenta mai mult decât oricând  invidia și gelozia lui Emir față de Kemal. De acum este mai necruțător decât altă data și se pregătește să îl facă pe Kemal să treacă prin examenul vieții.

În timp ce Kemal va da o luptă să nu se relaxeze după ce s-a sărutat cu Nihan, va căuta printre altele să demonstreze nevinovăția lui Tarik. Însă indiciile care îi vor ieși în cale îi vor îngreuna munca.

În ciuda celor aflate Asu este hotărâtă să câștige inima lui Kemal. Pe de altă parte, la fiecare pas pe care îl va face Nihan va începe să simtă că reprezintă un surplus în viața lui Kemal.

Atunci când Vildan se va duce împreună cu Galip la Direcția de Cadastru,  își va da seama cu tristete de ce este Galip atât de dornic să cumpere casa. În cursul cercetării sale din casă Zeynep va face rost de primul atuu important împotriva lui Emir. Printre altele Nihan va lua o hotărâre legată de viața lui Kemal.

În lupta sa sa cu Emir, Kemal este ca într-un examen înconjurat de flăcări. El nu poate să iasă din acest foc fără să se ardă. Pasul făcut de Kemal pentru a ieși din acest cerc ori va schimba definitiv echilibrele din viața sa ori Kemal va semana cu Emir.Dragoste Infinita episodul 21, Dragoste Infinita episodul 22

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu