We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/02/2017

Dragoste Infinita episodul 12 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 12 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Kemal se va expune pericolului pentru Nihan!

Kemal care va vedea că memori stick-urile care ar putea să deslușească misterul lui Nihan legat de aceea noapte se află la Galip, va schimba planurile lor. El va alege să urmărească o pistă foarte riscantă pentru a îi reda libertatea lui Nihan.  El este dispus să facă orice pentru Nihan. În schimb Nihan este hotărâtă ca Kemal să nu mai aibă de-a face cu probleme. Pe de altă parte și Emir fără să aibă habar de planurile lui Kemal așteaptă momentul potrivit ca să ia memori stickurile care se află la tatăl său.

Grație lui Kemal, Nihan și Onder vor afla punctul cel mai vulnerabil din viața lui Emir. În momentul când Nihan va începe să descopere aspectele suspicioase cu privire la Emir, va da de un rezultat nou. Ea va acționa să o protejeze pe Zeynep de Emir.

Zeynep, care pe zi ce trece este tot mai fermecată de Emir, va pune punct relației sale cu Salih. În timp ce în sânul familiei va avea un nou șoc, Kemal va simți semnalele de pericol din viața fratelui său. Tarik va sta lângă Zeynep doar pentru ca Kemal să stea departe de viețile lor. Tarik încă nu este conștient de pericolul căruia își expune fratele.

Atunci când, după ce i s-a retras dreptul de semnătură, Emir se va întâlni cu Kemal la firmă, va avea loc o confruntare care va amplifica lupta sa cu Kemal.

Kemal va pune în aplicare pas cu pas planurile sale pentru a desluși misterul care o costase  viața pe Nihan. Cu un pas înainte să afle despre toate cele întâmplate în aceea noapte, Kemal  va avea de trecut peste cel mai important examen reprezentat de iubirea sa față de Nihan.Dragoste infinita ep 12, urmeaza Dragoste infinita ep 13
[youtube src="bK3KZnRTAIY"][/youtube]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu