We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 55 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 55 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Un nou pericol la adresa iubirii dintre Kemal și Nihan…
Deoarece nu se va dovedi că l-ar fi răpit pe Deniz, Kemal va fi eliberat. În acest timp Nihan va da o luptă acerbă cu furia lui Emir, fără să plece capul nicio clipă în fața lui Emir.

Riscul de a îl pierde într-adevăr pe Deniz va cauza pierderea cotrolului lui Emir. În timp ce pe de-a parte mobilizându-și  toate posibilitățile îl caută pe Deniz, pe de altă parte va înconjura cu un cerc de foc înfricoșător pe toată lumea care are vreo legătură cu viața lui Kemal.

Atunci când Tarık și Zeynep, care vor observa lipsa lui Fehime și Hüseyin, vor afla depre planul lui Kemal și adevărul, aceștia vor trăi un mare șoc. Ei nu știu și că cea mai importantă armă pe care o deține Emir împotriva planului lui Kemal este Banu.

În timp ce Kemal se apropiase de faza finală a planului și era pe cale să îl predea pe Deniz părinților, datorită denunțului lui Emir și polițiștii se vor apropia de Kemal. O persoană neașteptată se va opune descinderii care urma să provoace pierderea tuturor speranțelor lui Kemal.

Îngrijorarea lui Nihan va crește odată ce planurile puse la cale cu Kemal vor începe să șchioapete. Însă iubirea lui Kemal va continua să furnizeze lui Nihan atât răbdare cât și speranță. Existența lui Deniz va fi lumina care va lumina drumul celor doi îndrăgostiți și este dovada cea mai importantă a zilelor fericite care vor veni. Ei vor rezista cu placere în fața fiecărei dureri pe care o vor suporta pentru această cauză.

După ce Nihan va elimina prima salvă a lui Emir, ea va căuta soluții pentru a îi vedea pe Kemal și Deniz. În schimb Kemal este pe urmele cârtiței care este omul lui Emir. Atâta timp cât nu va găsi cârtița Kemal este constient că  Emir va fi tot timpul cu un pas înaintea lui în ceea ce privește operațiunea de salvare a fetei.Răspunsul la întrebarea căreia îi caută răspuns Kemal se află la Tarik.

Pe de-o parte politiștii, pe de altă parte Emir încearcă să găsescă pe Kemal. În schimb Kemal va rezista în fața acestei încercuiri. El va deschide  o nouă pagină în viață pentru viitorul pe care îl va întemeia împreună cu Nihan și fata sa. În timp ce Kemal se apropie de finalul planului, Emir are o singură șansă pentru a îl opri pe Kemal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu