We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 56 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 56 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, Genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
În timp ce Kemal va fi reținut pentru răpirea lui Deniz care conform legii este fata lui Emir, Kemal va fi dărămat de faptul că Deniz îi va spune tată lui Emir. În schimb atunci când Nihan se va duce să negocieze cu Galip Kozcuoğlu eliberarea lui Kemal, ea va intra în posesia unui indiciu important legat de moartea lui Ozan. Atunci când Nihan va găsi o cale de a se vedea cu Kemal și va încerca să vindece rănile bărbatului pe care îl iubește ea îi va spune și lui Kemal despre indiciul aflat cu privire la crimă.

În timp ce Emir face tot posibilul ca Kemal să fie pedepsit, Kemal are o singură soluție să scape de acest proces, adică să deschidă un proces de paternitate. Dacă Kemal va face acest pas riscant în fața sa se va întrezări un nou parcurs.

Eliberarea lui Kemal îl va înfuria foarte tare pe Emir. Nihan și Kemal sunt de acum mai neînfricați și mai concentrate pe obiectivul lor. Fiecare zi care va trece fără ca să îi despartă va va denevi imposibilă pentru Emir. Chiar și în cele mai grele momente cei doi iubiți și-au vindecat rănile cu dragoste. Atunci când Kemal  îi va spune lui Nihan “să danseze cu el pentru iubire”, de fapt el îi va șopti finalul fericit spre care crede că se îndreaptă pas cu pas. Orice s-ar  întâmpla el se va însura cu Nihan într-o bună zi.

Asu care va observa că se apropie reuniunea pentru Kemal și Nihan, Asu își av aminti de Zeynep care este marele atuu deținut care ar putea să îi despartă definitiv pe Kemal și Nihan. Ea (Asu) îi va cere lui Emir ca să le spună celor din familia lui Kemal că Zeynep este singurul făpturitor al morții lui Ozan.

În timp ce Kemal și Nihan se vor îndrepta, mergând după urme, spre finalul investigației morții lui Ozan, înainte ca Emir să ia decizia care să schimbe viața lui Zeynep  el va ieși în fața lui Zeynep. Atât pentru Nihan și Kemal cât și pentru Zeynep și Emir este pe cale să înceapă un proces nou nouț.De acum înainte viețile celor patru sunt legate una de alta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu