We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 57 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 57 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, Genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Oare planul de a îi despărți pe îndrăgostiții Asu și Emri va da roade?
Nihan și Kemal își vor da seama că răspunsul pe care nu îl vor găsi în interiorul pachetului  de cadou se ascunde în imediata lor apropiere. Emir care o va salva în ultimul moment pe Zeynep , el se află în aceeași locație cu alde’ Kemal.

 Acest pas neplanificat făcut de Emir va reprezenta prima mare breșă în drumul care duce la adevăr. Scăparea lu iZeynep din acest iad este foarte grea. Dacă Kemal va folosi corect indiciul găsit în acel depozit atunci el va vedea funcționalitatea cărții de vizită a criminalului.

Asu nu va înțelege de ce Emir a renunțat la planul său de a îi despărți pentru totdeauna pe Kemal și Nihan. Dar de acum înainte nici nu se va supune lui Emir. Asu va trimite de la distanță o rachetă de avertizare către cei doi îndrăgostiți care îl caută de cel care l-a omorât pe Ozan.

Atunci când va afla ceea ce pățise Zeynep va simți încă o data că Emir nu va ezita să o sacrifice pentru Nihan. Și cele rupte din sufletul lui Zeynep vor duce cu ele lacătul iubirii ei imposibile.  
Zeynep își va găsi un loc în fiecare răspuns pe care Nihan și Kemal îl vor găsi la întrebările lor.

 Din primul minut, Kemal și Nihan vor începe să aibă un loc pe axa Zeynep  pe poziții diferite. Pe de altă parte și comisarul Hakan  va trimite spre analiză unul din indiciile pe care le posedă. Poate că amprentele ucigașului sunt pe acel buton.

Pentru a găsi răspunsurile la întebările sale Kemal se va hotărâ să se confrunte cu Zeynep. În timpul acestei confruntări Kemal se va zdruncina din cauza unui adevăr diferit. Pe de altă parte Emir va face un plan pentru a discredita calitatea de mamă a lui Nihan. Dar de acum îi va imposibil să o facă pe  Nihan să i se supună. Va avea loc și revanșa acestei runde.

Zeynep ,care pe zi ce trece va auzi din ce în ce mai clar pașii duri care se apropie de ea, va rămâne fără suflare. Ca o ultimă speranță pentru a nu fi deconspirată, ea îi va cere ajutorul lui Tarik.Atunci când operațiunea periculoasă a lui Tarik și Zeynep va începe, Kemal se va expune pericolului pentru a afla adevărul.

Atunci când Kemal va reface marele tablou, între el și ultima bucată lipsă din tablou, care este Zeynep, vor rămâne doar câțiva pași.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu