We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 58 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 58 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, Genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Oare Emir și Nihan vor divorța?
Atunci când Kemal va deschide ușa pentru a îl înfrunta pe criminalul lui Ozan, în spatele ușii el o va găsi pe Zeynep care se luptă să supraviețuiască. Kemal care îi va salva viața lui Zeynep în ultimul moment, el va trăi sentimentul de a își pierde sora și va avea de-a face cu această durere.

 Însă acolo se află un mare semn de întrebare care așteaptă răspuns. Kemal este pe punctul de a lua o hotărâre care are ca final prăpastia cu privire la moartea lui Ozan.  

La ieșirea curajoasă a lui Nihan din timpul conferinței de presă, Emir va avea un răspuns pe măsură. El va face cunoscut că în curând vor divorța. Chiar dacă Nihan știe motivul care se află în spatele acestei ieșiri a lui Emir , ea nu poate să dea înapoi.

În schimb Emir va adăuga o nouă mutare la mutările pe care le face pentru a-și încheia socotelile rămase cu Nihan. Noua informative pe care o va afla Hakan va schimba punctul de vedere al lui Kemal cu privire la moartea lui  Ozan.

 În acest timp Nihan va afla că Zeynep reprezintă motivul pentru care Kemal fuge de ea. Moartea lui Ozan va reprezenta cel mai important examen pe care trebuie să îl dea Nihan și Kemal.

Cu excepția folosirii lui Zeynep împotriva lu alde’ Kemal, Emir are un alt plan petru a îi despărți pe Kemal și Nihan. În acest timp Emir îi va face o propunere lui Zeynep. Această propunere o va face pe Zeynep să ia cea mai importantă decizie din viața sa.

Ziua de naștere a lui Deniz care se apropie nu reprezintă pentru Kemal un subiect deschis negocierilor. La prima sa aniversare Deniz va fi lîngă tatăl său. Kemal va dori ca și Nihan să fie lângă el pentru cadoul aniversar  pregătit lui Deniz. În toată această învălmășeală cei doi vor petrece o zi minunată și își vor trăi iubirea din plin.

La aniversarea sa Deniz se află lîngă tatăl său în casa bunicului său. În schimb cadoul surpriză oferit de Emir va aduce un final aniversării care nu fi șters așa de ușor din minți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu