We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/03/2017

Dragoste Infinita episodul 59 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 59 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, Genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Oare ce se va întâmpla cu jocul lui Emir și Kemal?
După ce va viziona imaginile care surprind momentul în care fratele său se îneacă, Nihan se va transforma dintr-un micuț fulg într-o avalanșă. Nimeni nu va putea sta în fața furiei sale. În schimb Emir nu o va lăsa în voia sorții pe Zeynep după ce va furniza imaginile cu Zeynep pentru a îi despărți pe Nihan și Emir. El apăsase deja pe butonul de declanșare a operațiunii de răpire.

În ciuda imaginilor pe care le va viziona, Kemal nu numai că va crede că sora lui este nevinovată  dar și să demonstreze acest lucru.  Faptul că Nihan și Kemal au puncte de vedere diferite va fi tocmai pe placul lui Emir. Însă atât Emir cât Asu nu știu cel mai important un lucru, iubirea dintre Nihan și Kemal este infinită în ciuda tuturor obstacolelor.

După de Nihan va face o plăngere penală, o nouă cercetare se va deschide în cazul morții lui Ozan. cercul se va strânge și pentru Tarik, care crede că următoarea persoană vizată după Zeynep este el. Fără să știe că este o victimă Tarik este pe cale să intre în cușca pregătită de Asu.

Emir este decis să o ducă departe pe Zeynep care îi poartă în pântece copilul. Deoarece chair dacă se află în pântecele mamei “niciun Kozcuoğlu nu trebuie să intre în închisoare”. Însă Asu nu va avea aceeași părere cu Emir.

Atunci când Asu va face cunoscut indiciul care să o va aproia încet-încet pe Nihan de Zeynep și umbra lui Kemal va cădea asupra acesteia. Pe Asu o așteaptă cele mai grele clipe din viața sa.
Atunci când Nihan o va găsi pe Zeynep în locul udne se ascunsese, va avea loc o confruntare de neuitat. Pe de altă parte într-un moment neașteptat Nihan va fi nevoită să facă cea mai importată alegere din viața sa între ura și compasiune.

În timp ce pentru Zeynep jocul se terminase, ea va începe un altul. Însă acest nou joc, persoana care va organiza acest joc este  o persoană surpriză care va schima destinul tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu