We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/04/2017

Dragoste Infinita episodul 60 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 60 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, Genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Marele examen al lui Nihan și Kemal

Împușcarea lui Zeynep va reprezenta unul dintre cele mai importante examene cu privire la subiectul “frații”. În timp ce Kemal încearcă să fie un zid în Zeynep și moarte, Nihan va acționa ca prețul infracțiunii comise să fie fie plătit cu orice preț.

Tarik va începe să caute persoana care o împușcase pe Zeynep și în acest sens va pune presiune pe Kemal.Tăcerea lui Kemal îl va face pe Tarik să caute răspunsurile la întrebările sale  printr-o modalitate periculoasă.

Emir va face tot posibilul pentru ca Nihan să nu scoată la iveală lucrurile. Însă acum este foarte târziu, iar situația a căpătat dimensiuni care depășesc chiar și posibilitățile lui Emir. În schimb Nihan este nevoită să ia o decizie extrem de importantă, având de ales între conștiință, pe de-o parte, și mama sa, pe de altă parte.

Această decizie va reprezenta în același timp pentru Nihan și Kemal cel mai important examen pentru iubirea pe care încercaseră să o protejeze până acum. Atunci când Nihan va decide atât în privința lui Zeynep cât și în privința relației sale cu Kemal, iubirea lor va trece la alt nivel.

În ciuda tuturor răutăților, acestă iubire secretă se va îndrepta către lumină. Nihan nu va renunța niciodată la gândul întemeierii unui viitor curat împreună cu Kemal.

Emir, care va înțelege clar că accidentul de mașină în care fusese implicată Nihan fusese un sabotaj, va trece la acțiune pentru a găsi persoana care atentase la viața soției sale.
Pe de altă parte și Kemal va descifra una din misterele cele mai importante cu privire la uciderea lui Ozan cu scopul de a o dezvinovăți pe Zeynep.

În timp ce Kemal și Emir se îndreaptă pe două căi diferite către lucrurile cheie, ca de obicei Nihan îl va urmări pe Kemal. În timp ce vor trece pas cu pas peste lucrurile care li se ascuseseră, Asu este conștientă de pericolul care o paște de pretutindeni.  Ei nu îi rămăsese foarte mult timp pentru a întoarce în direcție opusă țevile de pușcă care se îndreptaseră către ea.

În schimb de această data Kemal și Nihan, care nu își vor da seama de importanța răspunsului în preajma căruia stau, vor fi mai hotărâți și vor fi convinși ca niciodată să scoată la iveală fiecare secret care le îngropaseră speranțele și să depășească orice obstacol existent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu