We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

3/04/2017

Dragoste Infinita episodul 61 rezumat in Romana

Dragoste Infinita episodul 61 rezumat in romana. Dragoste infinita (Kara Sevda) serial turcesc subtitrat in Romana la Kanal D, Genul: Dragoste,Drama.
dragoste infinita
Peretele dintre adevăruri și Nihan și Kemal reprezintă ultima șansă pentru Tarik care este sub presiune. Însă nici Kemal nu are de gând să renunțe. Până ce toate adevărurile nu vor ieși la iveală în cel mai nevinovat mod, el va urmări cu răbdare drumul care duce la criminalul lui Ozan.

Faptul că urmele legate de  accidentul lui Nihan vor ajunge până la Asu va crea divergențe între Emir și Asu. În pokerul care se joacă între cei doi frați, Emir are în mână cărți câștigătoare.

Rolul cheie al lui Gurcan atât în legătură cu accidentul lui Nihan cât și moartea lui Ozan va amplifica lupta acerbă dintre Kemal și Emir, care sunt doi dușmani de moarte. Însă fuga lui Gurcan va fi în folosul lui Asu.
dragoste infinita ep 61,dragoste infinita episodul 61

 Pentru a îl găsi pe Gurcan Kemal va face un plan pentru a rămăne singur cu Asu. Pentru Nihan, care urmărește minut cu minut acest plan, timpul pare că a stat pe loc. Însă nici  Nihan nu va rămâne mai prejos în ceea ce privește acest plan și îi va pregăti un răspuns pe măsură lui Kemal.

Atunci când Asu împreună cu Tufan vor cădea în capcana lui Emir, de acum înainte cei doi vor avea nevoie de o minune pentru a scăpa. Minunea pe care o aștepta Asu o vor face pe Nihan să se apropie de aflarea adevărului legat de accidentul în care fusese implicată si care era pe cale să o coste viața.

Cu cât Kemal se va apropia de Gurkan, sarcina de a ascunde adevărurile legate de moartea lui Ozan vor cădea în sarcina lui Emir. Însă el nu va putea crea un baraj în fața drumului care duce la adevăr.
Pentru Asu se pare că toate ușile se închid și jocurile par să se finalizeze. La sfîrșitul poveștii se întrevede ori închisoare, ori moartea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu