We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/12/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 25 Rezumat - Nunta lui Kahraman si Elif

Oare Kahraman și Elif vor scăpa de probleme?

Rezumat: Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 25 . În timp ce se pronunța divorțul, Kahraman va fi socat după ce va afla că Defne este însărcinată. Si Naval se va duce la ELif ca să îi spună același lucru. Elif  va merge degrabă la tribunal.

 În timp ce se pronunța divorțul, Kahraman va fi socat după ce va afla că Defne este însărcinată. Si Naval se va duce la ELif ca să îi spună același lucru. Elif  va merge degrabă la tribunal.

Fața întunecată a lui Kerem, care trăieste durerea de a fi părăsit, va iesi la iveală.  El  va pune la cale un asa plan care, oricum, va avea ca deznodământ dezastrul.


Și Maksut, care petrece fiecare zi în închisoare gândindu-se la ELif, pune la cale ceva important. Prin intermesiul lui Veysel își va pune ușor-ușor planul în aplicare. Este foarte aproape ca să îi înfrunte pe membrii familiei Yorukhan.

Mireasa Elif poarta un colier cu diamante si smaralde daruit de Kahraman

Elif nu va accepta ca Kharaman să divorțeze de Defne atâta timp cât Defne este însărcinată. În schimb Kahraman vrea ca să-și trăiască viața alături de ELif. El va divorța de Defne.

Sukran care va pierde din nou statutul de primă doamnă a conacului în favoarea lui Kiymet, va anunta pe toată lumea că Defne este însărcinată. În acest sens Yakup va pune la cale un plan important  acela de a-l face de râs pe Kahraman.

Kahraman va comunica familei sale că a divorțat de Defne și că în trei zile se va căsători cu Elif. Vor începe pregătirile de nuntă. Defne va afla de animozitățile dintre Ibrahim și familia lui ELif. El vizează un plan mai de durată.
[ads-post]
Va sosi ziua nunții. Horele se vor învârti. Kahraman și Elif sunt aproape de un final fericit.  Însă ei nici măcar nu sunt conștienți de pericolul de lângă ei.

Vestea prostă este foarte aproape de familia Yorukhan, care va fi șocată de împușcarea lui Kerem in timp ce horele se invârteau . În ciuda tuturor eforturilor doctorilor Kerem nu va  putea fi salvat si a fost declarat decedat.

Vezi in ziua in care mi s-a scris destinul episodul 26 ce jale va fi la inmormântarea lui Kerem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu