We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/12/2016

Baba Vanga Preziceri pentru anul 2016

2016 - Prezicătoarea Baba Vanga a fost numita si Nostradamus din Balcani.  Baba Vanga, a fost o nevăzătoare-clarvăzătoare, care a murit acum 20 de ani, se crede că a prezis apariția ISIS, căderea turnurilor gemene, tsunami-ul din 2004, si încălzirea globală printre alte serii de alte evenimente de groaza.
Baba Banga Profetii: Europa va înceta să mai existe: Potrivit lui Baba Vanga, continentul va înceta să existe, și tot ce vor rămâne vor fi pamanturi părăsite si goale, aproape lipsite de orice formă de viață. Ea  a spus că arme chimice vor fi folosite de către extremiști împotriva Europei.

Născuta ca Vangelia Pandeva Dimitrova, în Strumica, Macedonia, Baba Vanga, si-a pierdut vederea intr-un mod misterios când ea avea 12 ani, în timpul unei furtuni mari.
Ea a dispărut pentru câteva zile, dupa care  ea a avut prima viziune. Baba Vanga a crescut in popularitate când a început să facă predicții și a dezvoltat un dram de vindecare în timpul celui de-al doilea război mondial.

 Mai multi demnitari au vizitat-o pe prezicatoare pe parcursul anilor in care a fost activa, inclusiv țarul bulgar, Boris al III-lea.
Inainte de a muri in anul 1996 de cancer de sân, ea a spus că darul ei va fi transmis catre o fată de 10 ani, care trăieste în Franța. Casa ei a fost transformata într-un muzeu.

Predictii pe care Baba Vanga le-a făcut pentru anul 2016 și pentru viitor:

Baba Vanga Preziceri: Barack Obama va fi ultimul președinte al SUA: Baba Vanga a prezis că al 44 - lea presedinte al Statelor Unite ar fi un afro - american, dar ea a adăugat , de asemenea , că va fi si ultimul. Potrivit ei, va pleca într-un moment în care țara ar fi într-o criza economica, și ar fi un decalaj imens între statele din nord și sud, așa cum a fost în timpul Războiului Civil American.
[ads-post]
Baba Banga Profetii: Europa va înceta să mai existe: Potrivit lui Baba Vanga, continentul va înceta să existe, și tot ce vor rămâne vor fi pamanturi părăsite si goale, aproape lipsite de orice formă de viață. Ea  a spus că arme chimice vor fi folosite de către extremiști împotriva Europei.

Musulmanii vor invada Europa: prezicatoarea , a spus de asemenea , că musulmanii vor invada Europa, și vor exista distrugeri pe scară largă , iar luptele se vor intinde pe mai mulți ani, până când continentul încetează să mai existe. Ea a prezis, de asemenea, că un război musulman Mare va începe în Siria.

China va deveni o noua super - putere: Conform prezicerile ei, China va deveni o noua superputere în 2018. A prezis , de asemenea , că economia Chinei va depasi pe cea a Statelor Unite.  

Baba Vanga sfârsitul lumii: Moartea Pământului sau Sfârsitul lumii: Prin 3797, totul pe Pământ va înceta să mai existe. Cu toate acestea, oamenii vor fi suficient de avansati pentru a trece la un nou sistem de solar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu