We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/11/2016

Ziua in care mi s-a scris Destinul episodul 24 Rezumat

Ziua in care mi s-a scris Destinul ep 24
Ziua in care mi s-a scris Destinul episodul 24 Rezumat. În sfârșit Kahraman și ELif se bucură de iubirea lor…

Kahraman îi va da o ultimă sansa lui ELif: ori își vor trăi iubirea ori această iubire se va termina definitiv.

Kahraman îi va da o ultimă sansa lui ELif: ori își vor trăi iubirea ori această iubire se va termina definitiv.

Cu câteva minute de începerea cununiei ELif se va întâlni cu Kerem și îi va spune acestuia că nu poate să fie cu el. kerem va fi dărămat.

În timp ce Kahraman și Elif îsi trăiesc iubirea din plin, Defne va afla acest lucru. Ea este  decisă să-I împiedice. Ea nici măcar nu este constientă de festa pe care i-o joacă destinul.

După ce Kerem va spune că logodna a fost ruptă, toți cei de la conac vor trăi un șoc.  Lucrurile  se vor complica și mai mult după ce Kahraman va spune că este împreună cu ELif.
[ads-post]
Kiymet care fusese izgionită de la conac de către Ziya, se va duce la verișoara sa. Singura ei șansă este Kahraman. Însă întălnirea cu acesta nu va decurge precum și-ar fi dorit. Primul lucru pe care l-a întrebat Kahraman pe mama sa va fi de contractul fals prezentat lui Elif.

În timp ce Kahraman este departe de toată lumea împreună cu Elif , Defne se decide să îi urmărescă.  Ea este hotărătă să îi omoare atât pe ELif cât și pe copil.  Tot în acest timp va sosi și Neval care îi va da o veste lui Defne.  Viețile lui ELif și ale copilul fuseseră salvate încă odată.

Se va judeca divorțul lui Kahraman și Defne. Defne va accepta divorțul, iar Kahraman  este foarte bucuros. Însă vestea pe care o va primi ulterior divorțului, îl va șoca pe Kahraman. Oare echilibrele se vor schimba din nou? Urmeaza episodul 25 in care Kahraman si Elif se vor casatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu